Saturday, January 14, 2006

Justera energiutbytet!

Huvudkälla: "Styrkebok för kvinnor" av Sue Patton Thoele.

Fundera på vilka människor, saker och ting som får dig att må riktigt bra samt de/det som får dig att må midre bra. När det gäller människor kan du fundera på om det är jämvikt i dina relationer, eller om det finns personer som ger mer än du, eller tar mer än du. Ju mer "positivitet" du får och ger desto bättre. Det kan eventuellt försöka att undvika personer med negativ attityd. Det är samma ak med företeelser och ting - välj det som ger. Välj positiva människor. Ät det du tycker om. Gå i din egen takt.

Gör nu: Gör en lista med saker, ting och personer du blir glad av och sedan en lista över det som tar kraft ifrån dig. Specificera vad exakt det är som tar din kraft och fundera om det är något som finns innuti dig som gör att du känner så. Om inte, finns det en möjlighet att undvika denna företeelse? Rena din själ i från det negativa. Låt skiten rinna av dig! Nästa gång du duschar, föreställ dig att alla inskränkande och nedslående känslor rinner av dig och ned i avloppet. Känn hur det varma vattnet fyller dig med kärlek och energi. Undvik också negativa tv-program, filmer, böcker och musik.

På bilden ser du två tidningar som jag kan rekomendera (PS och LEVA). De är tidningar med bra innehåll som liksom denna site vänder sig mycket till ditt inre. Ett bra avbrott från de mängder av tidningar som handlar om utsidan.

No comments: