Thursday, February 16, 2006

Var schyssta med varandra!

Människor som är elaka eller otrevliga mot andra har oftast ingen anledning att vara det. Det är bara dumt. En väluppfostrad och anständig människa bör kunna ge kritik på ett bra sätt utan att vara otrevlig. Jag tycker att det är synd om människor som är pessimistiska och sådär lite småjävliga.

Faktum är att mobbing, skitsnack, elaka skämt och kommentarer förekommer från dagis till ålderdomshemmet. Ni människor som sysslar med sådant, jag förstår att ni mår dåligt. Men, ni mår inte bättre av att sänka andra. Livet är ingen tävling där det gäller att trycka ned andra för att höja sig själv. Om du höjer andra till skyarna och tar tag i ditt eget liv - det är då du blir en vinnare!

Om någonting är dåligt så bör ju strävan vara att det ska bli bättre. Då är det ju smartare att att ha som syfte att hjälpa andra människor att vilja bli bättre. Jag vill tro att alla människor är snälla innuti och vill vara schyssta mot andra männsikor! Visst är det så? Livet är det dyrbaraste som finns, både ditt eget och andras, se till att fylla det med glädje!

Länktips:
Friends
Arbetsplatskonflikt

No comments: