Sunday, November 04, 2007

Samlar du på något?

Hmm...kanske har jag skrivit om detta förr? Ja ja...nu vill jag ändå veta! Vad samlar du på? Vad samlade du på som liten? Jag samlar på underbara minnen och lyckliga stunder samt det bilderna visar! När jag var liten samlade jag på bland annat tuggummi, suddisar och rosor från alla beundrare (ha ha)!

2 comments:

Anonymous said...

jag samlar nog inte nåt särskilt, men jag samlar. konstiga småsaker och storsaker... jag skulle ha väldigt svårt att bestämma mig för bara en typ av samlande om jag var tvungen (i vilket sammanhang det nu skulle vara..), antingen samlar jag på lite av varje eller så vill jag ha det tomt. när jag var yngre samlade jag nog på tidningar, jag var jätterädd om alla nummer och blev arg på mina vänner om de vek hörnen eller bucklade nånting. och så skulle de ha varsin mapp för alla årgångarna å så. det var jättespännande att läsa igenom dom när jag tog mig i kragen och skulle slänga lagret, veckorevyn från 1993 liksom.. :) men det är ju kul en gång och sen kan de lika gärna vara uppbrända. jag har alltid velat vara nån som samlar nåt fint, som du med snögloberna och frankie i filmen frankie and johnnie som samlar på elefanter.. kommer nog aldrig att hända dock :)

Katarina said...

Ninen: Men fina minnen kan man alltid samla på vettu! :) Jag har också samlat på tidningar men även jag har hivat iväg dem (till röda korset). :) Det är nog själva samlandet som är tjusningen, sedan att bara HA det är väl sådär!