Sunday, November 25, 2007

Lyckad dag!

Givetvis firades namnsdagen i Birsta, tillsammans med min kära mor! Bästa överraskningen också - idolerna var där! Inga dåliga lirare heller nämligen Daniel (oj så bra han sjunger) Mattias (sweet voice) Cristoffer (magisk) och Eveline (drömlik)! Vilken lycka! Jag var nära på att köpa en CD för att få den signerad och puss på kinden som de andra småtjejerna :) ...men, shoppingen gick före som du ser på bilden! Vad har du hittat på denna snöiga dag?

7 comments:

Anonymous said...

Å herregud vad saker! Älskar också att shoppa, men vem gör inte det..? Själv ska jag shoppa loss på h&m.com snart, bara sidan börjar fungera igen(!) SJälv är jag stolt över lilla jag; Jag har nämligen räknat matte idag! Så nu ligger jag inte efter längre :) n(okej då bara pyttelite efter)
Kramar Charlotte

Katarina said...

Charlotte: Mysig blogg du har! :) Vad duktig du har varit, räkta matte är ingen lek! Jag var inne på en sprillans nytt HM i dag och oj vilka nya snygga kläder det fanns! Kram!

Sara said...

Jag har också shoppat i Birsta idag! Spännande... Vi kanske sågs!? :)

Katarina said...

Sara: Aha! Ja det gjorde vi kanske! Blev det någon shopping då?

Fia said...

Åh, jag vill också shoppa! Måste dock begränsa min shopping lite nu till alla julklappar. Blev erbjuden att åka till Birsta igår, men det blev som sagt pyjamasmys hela dagen :)

Katarina said...

Sofia: Det blev mest julklappar igår för oss med! :)

Sara said...

Jag shoppade inget i Birsta, fick faktiskt lätt panik bara av att komma in där.:) För mycket folk för min smak! Jag såg en glimt av en Idol och sprang sedan till Intersport, som var mitt mål.

Inne i stan var det dock mysig söndagsstämning. Vi åt brunch och shoppade ekologiska barnkläder, samt ett par snyggostövlar till mig!