Saturday, November 17, 2007

Godmorgon alla underbaringar!

Härlig morgon! Elden sprakar i spisen, har dessutom hunnit med att baka en mjuk pepparkaka och fylla på alla fågelmatshus jag har ute (hela 3 st!).

Idag blir det nog lunch på stan eller kanske i Birsta, who knows.

Vad hittar du på idag/i helgen?

8 comments:

Anonymous said...

eftersom jag måste plugga i helgen tänker jag ta en fet pluggardag imorgon, och bara vara superledig idag. solen skiner och frosten gnistrar så det blir en promenad ner på stan och stadsbibliotekets tidningsavdelning där jag ska förkovra mig i bara Roliga Saker. Tidningar är bra tycker jag för man får allt komprimerat, det tar för lång tid att läsa en hel bok. sen ikväll måste jag nog starta ett pysselprojekt, jag håller på med nåt helt mind-numbing i skolan som inte kräver nåt intelligent arbete över huvudtaget, man bara gör. så för att inte bryta ihop av otillfredställelse måste jag hitta på nåt.. en liten helgutmaning!

skulle också hemskt gärna haft en kamin.

Fia said...

Idag så blev det nybakta scones till frukost (så duktig så), fika med några kompisar på stan och om ett par timmar ska vi ses igen och laga middag tillsammans och se på film. Jag och grabbarna! :D

Anonymous said...

Ja du ja ghar varit trött idag då det var personalfest i går med mina arbetslag...så jag kom hem runt halv 4 tiden imorse och gick upp klockan 09:20...gick ut och givk med Jonas och handlade sedan middag till nu ikväll...men ikväll blir det lugnt myshäng i soffan :)

Anonymous said...

Dans!!!

Katarina said...

Ninen: Hoppas att både den "roliga" dagen och den "nyttiga" dagen blev lyckade! Vad blev det för helgutmaning, jag är nyfiken!:)

Sofia: Scones! Jag skulle också baka det i helgen men alla recept var så konstiga, är ditt bra så får du gärna skicka hit det! :)

Tove: Låter som en bra helg det! :)

Karin: Kul! Vart då?

Anonymous said...

den stora utmaningen visade sig vara att hålla fast vid nyttiga-dag-planen. jag misslyckades totalt tyvärr, men tänker fan inte gräva ned mig i det. det senare har varit dagens mantra! :D istället för att vara nyttig har jag ätit mackor och kladdkaka, samt pratat SJUKT mycket strunt med mysmänniskor. så det var ju inte en helt ovärd dag. skolan får backa lite helt enkelt.

Katarina said...

Ninen: Låter rätt stabilt ändå! :) På helgen ska man ju vara ledig eller hur? :) Kladdkaka...mmm det vattnas i munnnen!

Anonymous said...

Nöjen på vårt eget Folkets Park...Helkul att träffa kompisar från stan o Ume´...hehe jättekul!

Ni är duktiga på inredning OCH att fota!Fina bilder i bloggen!!

Ha de bra! ;)