Tuesday, October 31, 2006

Bra dag!

Bra dag i dag, massa bra saker:
1) SNÖ! Härligt! Allt blir så tyst ute och ljust och stämmningsfullt!
2) Har varit hos min "Livscoach" idag och fått en hel del underbara insikter!
3) Darligen bjöd på grym cze-shuankyckling
3) Bakat urgoda chokladbollar med moccaströssel på! Gooodis!
4) Härligt dubbelavsnitt på Desperate!

Foto: Lite pyssel!
__________________________________
Vad tycker du om att vintern har kommit? Vad är det allra härligaste med vintern?

5 comments:

Anonymous said...

det allra härligaste är ju snön, som nu har kommit hit också. ett tunt tunt lager som kommer vara borta imorrn i'm sure, men det gör det samma just nu... mörkret i kombination med snötäcke och fullmåne, det är bra skit!! spontanturer i skidspåret, massa stickade tröjor och vantar och mössor och halsdukar... yay! varm choklad i termos och pannkakor och apelsin. sitta inne och titta ut på snöstorm och inte behöva gå ut i det..:)) pulkåkning borde man ta upp igen.

Anonymous said...

Här i Äppelbo har det kommit otroligt mkt snö på bara en natt och en dag (igår)helt galet land man lever i. Ena dagen är det höst, gula löv, mörkt osv sen vaknar man dagen efter och då har vintern kommit. Snö överallt!! Härligt!! Underbart!! Så det var bara att plocka fram alla mysiga mössor och vantar. Fram med långkalsongerna och vinterkängorna. Har varit uppe i fjällen idag och det har varit en underbar dag, med föreläsning av Klas Hallberg och klarblå himmel och solsken och mkt, mkt snö. Det är nog det bästa med vintern, alla härliga kalla dagar, med solsken och blå himmel. Skidturer eller promenader. Vinterfiske. Röda kinder. Kalla fötter. Varmchoklad med bailys och vispgrädde! Och så mys i soffan med någon man tycker om!

Katarina said...

Ninen: Ah vad härligt det låter! Idag har vi hela 13 grader inne så här är det vinterstämming, i dag fåt vi nytt värmesystem dock! Pulkåkning is the shit!

Lena: Jag håller med dig - Sverige är ett fantastiskt och sällsamt vackert land! Vilken härlig dag du verkat ha!

Stort tack för era fina inlägg, nu känns vintern ännu härligare!

Anonymous said...

Vilket fint arrangemang du gjort!
//V

Katarina said...

Vildangel: Ja det blev snyggt! tack!