Saturday, October 14, 2006

Mia Törnblom på Inspirationsbloggen!

Mia Törnblom är en härlig och inspirerande människa tycker jag, och jag vet att många av er bloggvänner tycker samma sak. Därför ställde jag några spännande frågor till Mia:

- Vad gör du för att bli ännu lyckligare?
Fortsätter att ta hand om mig själv, skrattar så ofta jag kan och ger av mig själv så mycket jag kan. (det är smart att arbeta ideellt, man får otroligt mycket tillbaka).

- Vilken är den bästa coach-frågan?
Bästa vet jag inte, men en bra fråga är - om vi byter roller nu och jag är du, vilket råd skulle du då ge mig på samma frågeställning....

- Vilken är den bästa komplimangen du fått?
Min lilla syster sa till mig för några år sedan, - Mia, du är samma som förut fast bättre!

- Vilka är dina bästa tips för härlig vardagslyx?
Jag går på massage och ansiktsbehandlig regelbundet, underbart att bli omhändertagen tycker jag. Annars är det ju vardagslyx att äta middag tillsammans med goda vänner tänker jag.

- Har du läst något/träffat någon/ gjort något speciellt som fått ditt liv att markant förändrats till det bättre? I så fall vad?
I stort sätt all min utveckling har kommit till i mötet med andra människor så det är svårt att välja ut någonting tycker jag.

Kramar

Mia Törnblom


Bild: Fotograf Elisabeth Ohlson Wallin
__________________________________________

Mia är verkligen en härlig tjej att inspireras av! Eller hur?

11 comments:

Anonymous said...

Oj, hittade precis hit och jag känner nästan som om jag hittat en kopia av mig själv - i dig! Jag är oerhört intresserad av de områden du bloggar om, särskillt personlighetsutveckling och företagande.

Jag håller på att förverkliga en dröm jag har, jag kommer i december att ge ut min första barnkollektion som jag har designat och producerat - läs gärna min blogg där jag skriver om hur jag gått tillväga.

På min blogg pratar jag även om vikten av ett nätverk med drivande personer - det är viktigt att vi håller ihop och stöttar varandra.

Katarina said...

Linda lej: Å va glad jag blir! Jag kollade på din hemsida och dina kläder är superfina, det som dock glädjer mig mest är den underbara och smarta idén att våga visa hur du bygger upp din dröm på en blogg! Helt grymt smart! Många är så försiktiga med att "jobba utåt" för att de är så rädda om sin idé(en idé är personlig och många är rädda för att bli "sågade"). Jag tror att de som jobbar utåt som du har mycket större chans att lyckas! Du får ju direkt råd och tips på hur du ska gå vidare, vilka mönster som är populära osv.

Jag kommer att besöka din blogg kontinuerligt och se hur det går för dig! Jag tror att din känsla för design och din drivkraft och ditt mod kommer att ta dig långt! Hoppas att du kommer hit och kikar då och då också!

Ett litet tips (som du kanske redan tänkt på) är att redan från början börja samla på e-postadresser på dem som kan vara intresserade!

Keep up the good work!

Anonymous said...

Hej igen,

Vad roligt att du gillar mitt upplägg! Jag funderade många gånger innan jag lade ut mina skisser men så tänkte jag så här: jag vill skapa kläder som min målgrupp gillar och då måste jag ju våga fråga dem. Sen om någon skulle kopiera min design så vet ju ändå de som besökt min blogg var orginalet kom ifrån.

Japp, jag samlar på emailadresser och mailar redan med många regelbundet.

Jag lovar dig, det kommer att bli ett mycket personligt klädmärke, jag vill att mina kunder ska känna att de känner mig och mina kläder.

Visst är det underbart när man vet att man kan göra precis det man drömmer om bara man vill det riktigt mycket!

Katarina said...

Hej!

Grymt bra! Jag tänker att dina kläder kommer att vara MER än en design och kvalité (det kan ju kopieras)som du skriver kommer det att bli ett personligt klädmärke och jag tror att de är de mjuka värderna, det personliga och nära som blir riktigt riktigt bra och unikt! Att skapa kläder att lära känna är ju en underbar idé!

Det är helt fantastiskt med din skaparkraft!

sthlm addict said...

Läs om mitt liv som tillfrisknande addict i Stockholms innerstad.

http://sthlmaddict.wordpress.com/

Anonymous said...

Härligt med en inspirationsblogg!!!

Har träffat Mia och hon är en källa till glädje. När man ser henne så sprudlar hon av energi. För mig är tro, hopp och kärlek det absolut viktigaste för att må bra. Tror jag länkar din blogg i min. Finns på passagen med ca 35000läsare varje vecka!

Kram
/Maria

http://www.passagen.se/missdani

Emilia said...

Hej! Vi är fem tjejer som håller på med ett projektarbete om självkänsla hos unga tjejer. Vi går sista året på gymnasiet och har varit i en sjundeklass och pratat med tjejerna där om sjävlkänsla, värderingar mm. Vi undar nu om du kan tänka dig att ställa upp på en intervju, antingen på telefon eller skriftligt? Tack på förhand! /Emilia, Ellen, Ellen, Johanna, Mikaela

FreeDude said...

Mia en stjärna på det hon gör! Viktigaste poängen ligger göra "pro bono" uppdrag.

This is kick ass!

Jessika kornela said...

Hej
Vi är två tjejer som kommer från Blekinge närmare sagt Olofström som ligger mitt i ingenstans. Vi är mitt i vårt projektarbete. Vår tanke är att vi ska skriva en bok som handlar om självkänsla i träning främst för tjejer. Tack vare vårat projektarbete har vi stött på dina artiklar i aftonbladet och din blogg. Eftersom du har så mycket erfarenhet och kunskap om ämnet som vi valt att skriva om i vår bok, undrar vi om du skulle vilja göra oss en jätte stor tjänst och svara på lite frågor via email som handlar om självkänsla som vi sedan hade velat använda i våran bok. Vi hoppas du har lite tid och lust över och kan hjälpa oss med vårt projektarbete.

Många kramar Jessika Kornela och Amanda Frantz

om du är intresserad maila jessika_kornela@hotmail.com

Anonymous said...

Hejsan!
Härlig blogg! Återkommer gärna hit :) Ha en fin vecka :)
http://tinans.blogg.se

Gabriella said...

Hej Mia.
Igår 130421 lyssnade jag på dig under Driva-Eget-dagen på Hotel Rival i Stockholm.
Tack för en härlig guldstund då mungiporna ständigt aktiverades av både igenkänning och av ditt kroppsspråk.
Hälsningar
Gabriella Brandon-Cox