Wednesday, January 31, 2007

Från blondin till brunett till blondin

Nu när jag blivit blond igen så är det massor med folk som hejjar på mig på stan som inte gjorde det när jag var brunett, gamla lärare, föräldrar till kompisar och andra som inte kände igen mig som brunett. Jag har försökt hejja på dem men de har vara sett undrande ut. De måste trott att jag varit bortrest eller nåt och nu återvänt. :)

Jag ÄR och förblir en liten blondie så är det bara. Jag blir så glad när jag tittar mig i spegeln och jag känner att det är jag. Jag trivdes bra som brunett också och gillade den lite exotiska och sobra looken en hel del. På fredag ska jag till frissan igen, vi får se hur det blir, då ska jag klippa mig lite också!
På bilden: Visst är ugglan söt, ser arg men klok ut.

Monday, January 29, 2007

Bantningstips...eller så inte

Jag blir totalt överöst med bantningstips bara genom att bläddra igenom reklamen och nyhetssajterna. Jag har skrivit om detta tidigare, om hur jag förvånas av dessa tips om bananbantning, kaffebantning och olika bantningsmetoder. Hela grejen med bantning känns helt meningslös eftersom det framställs som en punktinsats där man efter x antal dagar, veckor eller månader ska ha nått sin drömvikt. Sen då? Nä, jag ser på detta på ett annat sätt. En jämförelse; precis som coachning där jag valt ett coachande förhållningssätt är det ett förhållningssätt till kost och motion man måste välja att ha. Att bli coach på tre veckor och sedan gå tillbaka till sitt gamla sätt att vara känns rätt osmart på samma sätt som det är helt förkastligt att banta tre veckor och sedan inte ha en strategi efter de veckorna.

Jag tror dock att många av dem som bantar med diverse metoder/preparat har den idén att detta är en snabbstart inför detta mer hälsosamma förhållningssätt. Men jag är oerhört tveksam inför det. Min tanke är att istället lägga energin på att göra de små förändringar som ofta krävs för att öka sin livsstilskompetens. Vad sägs om denna bantningsmetod?: Äta nyttigt och att träna.

Några andra tips:
Tyck om dig själv och prata/tänk positivt om dig själv, tänk på hur häftig din kropp är som kan göra så många saker (om du till exempel går runt och tänker "jag är för fet" så tänk på att ditt undermedvetna lyssnar och svarar "det fixar jag").

Drick mycket vatten, gärna smaksatta med gurka, eller citrusfrukter för extra vardagslyx.


Njut när du äter och när du tränar, var medveten i det du gör just nu och var uppmärksam på vad dina sinnen tar till sig.

Skippa dåligt samvete när du unnar dig att äta karra eller annat mindre nyttigt eller skippar träningen då och då eller i perioder. Om du har en svacka är det säkert vad din kropp behöver just nu. Det är bara att köra på i samma gamla goda vanor så snart du känner för det (utan dåligt samvete och ångest går det fortare att komma tillbaka).

Vad tänker du kring detta? Har du några bra tips för att höja livsstilskompetensen? Har du testat att banta? Har du tips på goda alternativ till godis? Träningstips? Erfarenheter att dela med dig av?

Kort rapport från helgen:

Middag på Amenta med Robban på lördagen. Efter utbyggnaden blev det hur bra som helst och maten var bland det bästa jag ätit! I söndags blev det shopping, massor med shopping. Jag köpte nog tio plagg samt två halsband och en scarf, bland annat två tröjor från Gant, en kofta från Henry Lloyd, en kjol från Tiger, en hel del på Gina samt HM. Kul att shoppa när man verkligen hittar det man vill ha. Kanske får klämma in några bilder på fynden längre fram!

Saturday, January 27, 2007

Rapport

Det har varit en lugn och skön dag idag. Sov länge sedan var jag och darligen och käka lunch på stan. Jag shoppa lite på HM, ett par solglasögon med vita bågar, ett gult halsband och ett par linnen (jag tycker Loggs linnen är superbra). Sedan fick jag pressys av Robban idag: ett par tunna svarta täckbyxor med dragkedja längs båda benen, superenkla att dra utan på kläderna. Alldeles varm och gonigt nu i vinterkylan=vardagslyx! Jag fick ockå ett underställ. Sötnosen vill inte att jag ska frysa! :)

Bild: Min nya frisyr

Friday, January 26, 2007

Vänner

Jag läste i LEVA att 21% av de svenska männen saknar en nära vän. Det är ganska hemskt tycker jag. Många går till psykologer, coacher och terapeuter för att få lätta sitt hjärta och få ordning på tankarna (oavsett om man har nära vänner eller ej). Jag tycker att det är bra och för mig är det en lyx precis som att gå och få massage fast den"mentala-massagen" av mitt inre ligger djupare och påverkar mitt liv i större utsträckning. Det har också i perioder varit rent nödvändigt att få prata med ett proffs. Men, i vardagen tror jag att fler skulle må så mycket bättre om vi oftare tog oss tid att lyssna på varandra med engagemang och hjärta - med mål att vilja hjälpa andra att utvecklas. Då är man en verkligt god vän. Att ersätta en god vän med en coach är oerhört svårt, men en god vän kan vara en grymt bra coach, ofta är man otroligt coachande mot dem man tycker mycket om.

Okej, vad tycker du? Kommentera!

Wednesday, January 24, 2007

Må bra för andras skull!

Jag läste en notis i senaste LEVA, foskare vid University of Warwick konstaterar att gifta par har stor på verkan på varandra. Reder du upp problem i livet, får ordning och mår bra, så kommer din partner genast att må 30% bättre. Detta är intressant. Jag är övertygad om att vi påverkar alla vi lever intill massor. Att man själv kan påverka hur dem man tycker om mår genom att sälv ta hand om sig och se till att man har det fint är verkligen underbart. Jag säger det igen: Det är du som kan påverka ditt liv (gör det fantastiskt!). Vad tänker du kring detta? Några tips eller exempel på hur detta ser ut i ditt liv?

Tuesday, January 23, 2007

Makeover del 1 av 2

Idag har jag varit hos frissan och "förberett" för nästa besök i slutet på nästa vecka. Nu har jag fixat en grundfärg (guldfärg) som jag sedan ska fixa slingor i. Mn hårfärg är nu ungefär samma som Jennifer Anistons. Skulle vilja visa men jag har lånat ut kameran. Hoppas att du har det härligt!

Sunday, January 21, 2007

Rapport

I går var jag och darligen ut och åt kinamat samt gick på bio, vi såg The departed, för våldsam för min smak men bra skådespelare. En lugn och skön söndag har jag haft idag. Först brunch med min kära vän Cecilia på Waynes, alltid lika inspirerande att träffa henne! Sedan lagade jag en fantastiskt god fisk- och skaldjurssoppa till mig och Robban. Hela eftermiddagen har jag legat och halvsovit och lyssnat på cd-bok i soffan. På kvällen, filmkväll med Sara och barnen, vi såg Bilar, det var spännande och fartfylld.

Vad har du hittat på helgen?

Saturday, January 20, 2007

Rulltrappan

Har varit på Waynes med darligen och käkat lunch samt tagit en tur på stan. Köpte en rosa kofta på HM. En reflektion, jag skrev om de läskiga rally-rulltrapportna i Stockholm tidigare, rullprappan (ja det finns bara en :)) här i stan går väääldigt sakta om man jämför med större städer. Även fast man står ensam i rulltrappan så åker man ner eller upp utan att gå samtidigt. Om man råkat möta en bekant som är påväg åt andra hållet hinner man till och med ta i hand och småprata lite innan distansen blir för lång. Härligt & charmigt med en stressless småstad :) eller hur?

Thursday, January 18, 2007

Vardagslyx: Spalampor


Bilderna kommer från www.smartasaker.se, där kan du också köpa dessa mysfaktorhöjande lampor!

Det är vackert ute...


Monday, January 15, 2007

Hårt slit lönar sig!

Personlig utveckling är fantastiskt. Men som jag ser det, även ett hårt arbete. Att utvecklas gör man oavsett man vill det eller inte, av händelser i livet, egna tankar, andras ord, drömmar och andra erfarenheter som kommer till en. Men att verkligen jobba med personlig utveckling är en annan sak känner jag. För mig har det inneburit att läsa, läsa, läsa både böcker och på Internet och sedan när jag fått kunskaperna öva, öva, öva för att tillslut hitta mitt sätt att tänka och vara och bli bekväm med det. Man kan ju läsa om hur andra klarar kriser, får kraft och lyckas men för att även jag ska göra det måste jag handla, göra någonting, agera! Då jag bara helt automatiskt och avslappnat agerar på ett nytt bättre sätt i en situation så är det fantastiskt!

Hur arbetar du med din personliga utveckling?

Drömcoachning

Jag har berört detta ämne tidigare i bloggen, alltså drömcoachning. Det tål dock att repeteras då det är grymt bra. Att coacha sig själv på en medveten nivå är givetvis fantastiskt och tillgängligt, att låta sitt undermedvetna vara coach när man sover låter kanske flummigt, men också det är fantastiskt.

Vare sig man vill det eller inte så blir man coachad av sina drömmar, det är jag övertygad om. Även om man inte vill ta åt sig vad drömmarna vill säga så påverkas vårt undermedvetna av drömmar och på så sätt påverkar de vårt beteende och våra känslor. Ett tydligt exempel på drömcoachning är när man drömmar samma dröm gång på gång. Drömmen ger sig inte förrän man har förstått! När man väl tar till sig drömmen, och försöker förstå vad den vill säga, så försvinner drömmen, så har det fungerat för mig flera gånger i alla fall.

Så, hur går drömcoachning till? Jo, välj något du skulle vilja bli coachad i, någon utmaning du vill ta tag i, någon knivig situation du står inför, något du har svårt att ta till dig, kanske ett vägval i livet eller bara ett val inför för nästa dag. Sedan säger du till dig själv att du vill drömma om detta och att drömmer ska ge dig inspiration/ visa dig vägen/ hjälpa dig att göra det rätta - vad du själv vill. Fundera kring detta coachämne innan du somnar och kom ihåg att be ditt undermedvetna att förmedla drömmen till ditt medvetna när du vaknar- är en fördel om du minns drömmen :). Min erfarenhet säger att för det mesta så kommer du att minnas vad du drömt. Sedan gäller det att tyda drömmen. Att tyda drömmar är spännande. Ofta kan du finna symoliska saker eller situationer som speglar det "verkliga" livet. Det finns mängder av böcker och websidor om detta som ger en bra grundkunskap och rätt tänk, men oftast finns svaret inom dig. Jag litar på min intution när jag tolkar drömmar!

Visst är det härligt med denna fantasivärld som vi somnar in i och sedan med hjälp av metaforer och substitut på något vis tar med våra vanliga liv in i denna värld, både våra tankar, känslor, vår framtid och vår historia.

Vad tänker du kring drömmar? Brukar du försöka tyda dina drömmar? Har du haft en återkommande dröm som velat berätta något för dig? Har en dröm hjälpt dig någon gång? Berätta vad du tycker och känner kring detta spännande ämne!

Saturday, January 13, 2007

TIPS: Frukostbricka!

I Boken "Vardagslyx" som jag skrivit om tidigare finns verkligen ett kanonbra tips. Nämligen att förbereda frukosten kvällen innan. Jag och Robban ska börja testa det. Vi har tänkt göra såhär: Duka bordet kvällen innan, ha en frukostbricka i kylen färdig, med marmelader, pålägg, fil, mjölk, uppskurna grönsaker, grape samt ha en brödkorg med det bröd som ska fram på bordet. Superenkelt att bara ställa fram allting! Om man vill lyxa till det lite extra så kan man alltid koka ägg eller gröt på morgonen. På frukostbrickan ställer jag också MiviTotal och Omega-3.

Friday, January 12, 2007

Favvo-prylar!

Jag är kanske lite smågalen men jag kan bli helt kär i vissa prylar, som Mr kool här intill, han är ju hänsynslöst fin! :) Jag försöker skapa ett hem med saker jag & Robban tycker om, prylar, tavlor, böcker, filmer, färger, mönster. Att förvara massa prylar i lådor "bara för att" är inte min grej. Det som måste förvaras, vill jag förvara snyggt!

Idag har vi jobbat tills nu (00:00) jag har gjort utkast till budget för 2007. Så otroligt skönt att ha börjat äntligen. Nyss kastade jag ut julgranen och tog bort alla julsaker, det gick på 10 minuter! Tro vad man ska hitta på i helgen då, vad händer själv?

Thursday, January 11, 2007

Vilken frisyr?

Snart ska jag till frissan. Jag vet absolut inte vad jag ska göra; kort eller långt, rakt eller lockigt, brunt eller blont? Jag känner dock för en total omvandling. Man blir modig när man väl börjat våga! :)

Bok-banner!

Nu har jag fixat en banner här intill, genom att klicka på den kommer du till ett formulär för att lämna din intresseanmälan för boken.

Wednesday, January 10, 2007

Vardagslyx: Mat

"Äta bör man annars dör man" heter det, och eftersom vi äter minst tre gånger om dagen så betyder det en hel del tid. Att kasta i sig maten är inte särskillt nyttigt varken för kroppen eller själen. Helst ska man medvetet ta del av maten, känna smaken och konsistensen, känna doften och njuta av stunden. När man äter är också ett stund då man är tillsammans, ett utmärkt tillfälle att samtala, coacha och uppmuntra varandra på olika sätt.

För att göra det lite extra lyxigt så har jag lite inspiration:
(fyll gärna på mer fler tips som kommentar)
Laga mat tillsammans!
En klick Creame Fraise med chilisåg ser fint ut och är gott!
Små skålar att ställa på tallriken med sås, sallad eller annat smått & gott!
Skär upp frukt istället för grönsaker.
Kolsyrat vatten med citron eller gurka i (Soda Streamer är fantastiskt!)
Gör sallad med olja, smaksatt vinäger, salt och peppar.
Lägg upp maten snyggt på tallrikarna.
Drick ut fina vinglas.
Använd snyggt porslin.
Vik snygga servetter.
Tänd massvis med ljus.

Tipsa mig om webbshoppar!

Så himla kul att så många anmält sitt intresse för boken, fortsätt att maila mig! Idag har vi haft vår nya chef för kontoret i USA på besök. Det är alltid spännande med nya personer i organisationen. Nu ikväll har det varit soft, varit och handlat, ätit sill och potatis och spanat lite i diverse webbshoppar. :) Förresten, kan du tipsa mig om bra webbshoppar så skulle jag bli jätteglad, snygga kläder, prylar, pyssel, smink, skivor, böcker intresserar mig!

Tuesday, January 09, 2007

Anmäl ditt intresse för boken "Vardagscoachning - coachning för alla!"

Jag har nämnt tidigare att jag arbetar med att skriva en lättsam bok om hur coachning blir ett förhållningssätt i din vardag. Boken är full av konkreta tips, coachfrågor och inspiration. Min intention är att inspirera fler att börja coacha för att få tillgång till sin fulla potential och för att coacha andra människor till att växa.

Boken blir klar under 2007, skicka ett mail till mig katarina@party.se om du har minsta intresse! Priset kommer att ligga på max 250 kr inkl moms och frakt. Det är superintressant för mig att se hur stort intresset är för boken när jag ska förhandla med diverse förlag eller tryckerier! Tipsa gärna dina vänner om boken!

Monday, January 08, 2007

Tjejsnack *Vad tycker du om din kropp?*

Om du skulle förändra en sak på din kropp, vad skulle det vara och hur skulle du förändra det?
Jag har lärt mig att tycka om min kropp och att byta ut eller förändra något skulle kännas så...ojag. :). Men lite mer muskler vore inte fel, jag tycker om att känna mig stark! Sedan skulle det vara snyggt att bleka tänderna igen, det var ett tag sedan.
Vad är du mest nöjd med på din kropp?
Jag är mest nöjd med helheten. Proportionerna. Sedan brukar jag få höra att jag utstrålar mycket energi och glädje, det är underbart att få en komplimang att mitt inre syns utåt! Ögonen tycker jag också mycket om, de säger så mycket.
Vad är du mest missnöjd med på din kropp?
Jag tycker överlag att jag är helt okej och jag tycker om mig själv och min kropp. Fast just nu efter sjukdom och julfrossa vill jag ha mer muskler! Så snart jag känner mig bättre blir det hårdträning på gymmet! :)
Vems kropp i kändisvärlden skulle du vilja ha för en dag, och varför?
Ja det skulle vara någon kille då för att få se hur det var :) Om jag skulle välja en tjej som jag tycker har snygg kropp så kanske Gwen Stefani, Pink, Jennifer Lopes eller någon annan lagomt smal och vältränad tjej som ser ut att må bra!

Sunday, January 07, 2007

Rapport

Imorgon är det dags att gå till jobbet. Är fortfarande inte helt frisk men efter över en vecka i vågrät ställning känner jag starkt för att komma tillbaka igen. Idag har jag och Robban gjort i ordning en liten skrubb till verktygsbod. Vi saknar en del grejor, men när det är klart kommer foto. Robert har också gjort en grym skiss på vårt badrum uppe. Samtidigt har vi lyssnat på Denise Rudbergs "Jenny S" jag har redan läst den men den är så himla bra att jag ville lyssna på den också. Vad har du gjort idag?

Saturday, January 06, 2007

Märkesfixering eller bara smart shopping?


Shoppa snygga kläder är grymt kul tycker jag. Min åsikt är att det ofta är bättre att köpa något lite dyrare som man verkligen vill ha än 5 reatoppar på HM, fast det slinker ner det också ibland. Att köpa fina kläder är en härlig lyx som jag tycker om att unna mig ibland. Det fullkomligt vimlar av snygga modebloggar som presenterar massvis med "snygga outfits" i olika prisklasser. Vad väljer du? Vad tycker du om att köpa dyra märkeskläder? Är det dumt och slösaktigt? Är det en självklarhet för dig? Tycker du att det är idiotiskt att "slänga pengar på bara ett märke"? Vilket är ditt bästa respektive sämsta köp?

På bilden
Halsband Kenneth Jay Lane www.http://www.net-a-porter.com/
Klänning Moschino www.http://www.net-a-porter.com/
Halsband www.asos.com
Sko Christian Louboutin www.http://www.net-a-porter.com/
Sko Anne Michelle www.have2have.se

Friday, January 05, 2007

Vardagslyx: CD-böcker!

Nu under de dagar jag varit sjuk har jag lyssnat på flera CD-böcker. Gud så vardagslyxigt det är. Krypa upp i soffan med en kopp te med honung och bara lyssna och njuta. Jag älskar Denise Rudbergs böcker med härlig flyt och takt, har läst/lyssnat på alla böckerna och nu tycker jag mig nästan känna de stormrika personerna i boken, senast nu blev det Matilde. Lyssnade också på Martina Haags Martina Koden , jag känner igen hennes härliga hoppa-runt-i-huset-och-skämmas-humor från de tidigare böckerna. Damernas detektivbyrå var lättsmält, välskriven och ständigt intressant, ska nog läsa/lyssna på uppföljarna också. Kajsa Ingemarssons Små citroner gula var också bra fastän jag blev lite chockad av de plötsliga känsloladdningarna som plötsligt exploderade i en annars ganska rak och skönt förutsägbar handling, fast de kanske låg mer hos mig än hos författaren. Jag ser framemot fler faktaböcker om personlig utveckling som CD- eller Mp3-böcker.

Thursday, January 04, 2007

Tipsa mig om bra filmer!

Någon som har tips på någon riktigt härlig må-brafilm? Här intill ser du några av mina favoriter. Förutom Beck håller jag mig ifrån läskiga filmer. Gärna romantiska komedier med lyckliga slut eller smarta filmer som ger den där extra kicken och inspirationen.

Jag brukar shoppa mina filmer på www.cdon.com

Tack på förhand!

Är du artig?

Jag gjorde nyss detta test om artighet på Expressen. Jag fick flest A och meddelandet att: "Du har antingen drillats hårt av en gammaldags privatskolelärare eller så är du bara artigheten personifierad. Trevligt i all ära - men akta dig så inte folk tror att du bara låtsas."
Jag tycker artighet är viktigt och bra. Jag erbjuder äldre människor min plats på bussen, håller upp dörrar och ler artigt åt människor jag träffar i de allra flesta fall. Jag tycker att det ger mig mycket tillbaka, folk blir så oerhört tacksamma, speciellt äldre människor. Men jag gör en del vett och etikett-tabbar också, säkerligen.

Är det okej att mosa potatisen på restaurang? Är det ofint att ha armbågarna på bordet? Är det elakt att säga vad man tycker om det sårar någon? Har du något roligt exempel på artighet eller motsatsen? Hur ser du på artighet och vett och etikett?

Tema: Förvaring!

Wednesday, January 03, 2007

Mia Törnbloms ord saknas!

Nya ord som tillkommit 2006 från Språknämnden är bland annat dessa:

Bloggosfären skämtsamt om det ”universum” som alla bloggar utgör
Sovbutik butik där kunden mot betalning kan få sova en stund
Sverka klaga på inköpt vara som man är missnöjd med; bildat till Sverker Olofsson i tv-programmet Plus

Det är bra ord, eller hur? Jag saknar dock följande helt underbara ord från Mia Törnblom (hittat i hennes böcker):

Love-bomba Överösa någon med komplimanger. Bildat av Mia Törnblom, personlig coach, föredragshållare och författare.
Tigerränder Snällare ord för bristningar i huden till följd av graviditet. Bildat av Mia Törnblom, personlig coach, föredragshållare och författare.
Volanger Annat snällare ord för fettansamlingar runt magen, så kallade "bilringar". Bildat av Mia Törnblom, personlig coach, föredragshållare och författare.

Fotograf Elisabeth Ohlson Wallin
_____________________________________
Saknar du också några ord? Har du kanske några egna ord som du tycker platsar i Språknämndens årliga sammanställning av nya ord?

Att sluta irritera sig på småsaker...

4En mobil ringer på bion.
4Någon ställer "pinsamma" frågor till föredragshållaren.
4Någon bär en fejk-väska. (hittat på modeblogg)
4En kassöska hejar inte på dig.
4Ett onedfällt toalettlock.


Livet blir så mycket trevligare om man skippar att utbrista "ååååh...gud så irriterande" med jämna mellanrum i livet. Jag tänker att sådana småsaker är inte ens värda att sucka över. För vad ger det egentligen? Det spär möjligtvis på det negativa i livet. Så mitt råd i detta är att du ska välja dina strider med omsorg. Det är inte helt lätt alla gånger men väl värt att tänka på. Tänk på att din uppfattning är just din uppfattning. Njut av livet istället och se det positiva och "förlåtande" i dessa situationer.

4Någon missade mobilen, det kan hända alla.
4Den som ställer de "pinsamma" frågorna är modig som vågar.
4Fejkväskebäraren är mindre modefixerad och mer ekonomisk än du.
4Kassörskan kan ha en dålig dag, hejjade du förresten själv?
4Ett onedfällt toalettlock är mindre viktigt än kärlek.
_________________________________________
Eller vad tycker du? Finns det något som du tycker är så irriterande att det är svårt att ha överseende med? Är det något du vill sluta irritera dig på?

Vill bli frisk!


Ligger hemma och är sjuk fortfarande. Trist, jag vill vara frisk och jobba! I och för sig har jag jobbat en hel del hemmifrån när jag orkat, uppdaterat på hemsidan, planerat osv. Ovan ser ni de klassiska kurerna mot förkylning som jag tror stenhårt på! :) Någon som har några andra bra tips för att bli frisk snabbare?

Du som läser...

Jag skulle vilja hitta nya härliga bloggar att läsa, tipsa mig gärna om din eller någon av dina favoriter!

Tuesday, January 02, 2007

Rapport Nyårsafton


Vi hade en underbart trevlig Nyårsafton trots att både jag och Robban har åkt på världens förkylning. Vi var hemma hos brorsan Mattias med familj. Anna hade lagat fantastiskt god mat och vi hade en superb kväll trots att snoret rann och vi nös ikapp med fyrverkerierna.

Förresten, vad tycker du om den uppfräshade designen på bloggen?

Sweethearts!

Att sätta mål med livet är som sagt otroligt effektivt för att nå dit du vill. Det är bättre än nyårslöften tycker jag! Genom att sätta mål blir du medveten om vad du vill och kan ta vara på gyllene tillfällen som dyker upp!

Deepak Chopra ställer tre frågor i sin bok "Att välja Glädjen":
Y Skulle du känna igen ett under om du såg det?
Y Vad skulle du göra om du såg det?
Y Om du på något sätt kunde iscensätta dina egna under, vilka skulle du välja?
______________________________________________
Mia ger tipsen som sätter fart på 2007.
Ännu fler tips för ett härligare år!
Bilden: Pincett från www.accessora.se

Vilka under tänker du iscensätta under 2007?

Inspirationsbloggen 2007

Jag ser verkligen framemot att fortsätta skriva här på bloggen under hela nästa år. Det är otroligt utvecklande att blogga och ännu mer utvecklande och inspirerande att få alla dessa smarta kommentarer från dig som läser!

Det ni kommer att få läsa om är bland annat:
Y Hur det går med min härliga bok om coaching
Y Hur jag och Robban skapar vårt drömboende
Y Rapporter från härliga partyn och andra tillställningar
Y Hur jag fixar och skapar ordning & reda
Y Smarta tips på "rätt tänk", coachning, & vardagslyx för inre lycka!
Y Snygga kläder, väskor och annan ytlig lyx!
…och mycket mer!

Har du tips på vad du vill läsa mer om här på bloggen?