Wednesday, January 03, 2007

Vill bli frisk!


Ligger hemma och är sjuk fortfarande. Trist, jag vill vara frisk och jobba! I och för sig har jag jobbat en hel del hemmifrån när jag orkat, uppdaterat på hemsidan, planerat osv. Ovan ser ni de klassiska kurerna mot förkylning som jag tror stenhårt på! :) Någon som har några andra bra tips för att bli frisk snabbare?

4 comments:

Anonymous said...

Inga bra tips tyvärr - är man sjuk så är man och det bästa är väl att faktiskt stanna hemma i sängen tills man känner sig bra igen. Krya på dig.
//V

Katarina said...

Vildängel: Tack! Ja, det är väl så att vila är det bästa och att pyssla om sig själv riktigt mycket. Jag och darligen har kurat upp oss i soffan och sett "Pingvinresan", den var bra så det var säkert en bra "kur" :)

Anonymous said...

esberitox, alltid esberitox! sen brukar jag passa på att skämma bort mig själv nåt så in i norden när jag är sjuk... så får man nåt gott ut av det onda. filmer och darlingar kurerar nog rätt bra också.

Katarina said...

Ninen: Esberitox pratar alltid mamma om. Ska ta och inhandla det! Stort tack för tipset tjejen! Filmer fungerar superbra, jag har sett Pingvinresan, Nynne och Nära och Kära! :) Att "sjuklyxa" är aldrig fel. Mamma kom förbi i dag med en stor påse godis, godmorgonjuice, honung samt Kalle Anka-kex (fick alltid när jag var liten och var sjuk). Så himla gulligt! Då känner man sig härligt bortskämd!