Saturday, September 16, 2006

Klicka dig klok!

Sömn gör det lättare att minnas!
Glömmer du lätt sådant du lärt dig dagen innan kan det bero på att du sover för lite. Sömnen har stor betydelse när vi försöker lägga nya saker på minnet visar ny forskning.

Om Omega-3
"Fiskolja tillverkas av feta fiskar. Fiskoljan innehåller omega-3-fettsyror som förebygger och lindrar en lång rad sjukdomar. "

Artikelserie om LYCKA
En serie om det alla vill ha!

Så kommer du igång med träningen
Var det många bullar till fikat i bersån? Och några extra skedar sås på grillkvällarna? Visst var det härligt och visst ska man unna sig.

Bra mat för hjärnan
Vi vet att den mat vi äter påverkar hjärnans prestationsförmåga och vårt humör. Allvarliga sjukdomar och funktionshinder som demens, depression och ADHD kan förebyggas och lindras med en riktig kost.

Konsten att skriva ur sig sin sorg
Det vi inte uttrycker eller bearbetar gör oss sjuka. Därför är det viktigt att tala om oförrätter och svek och att tillåta oss att sörja det vi mist, om det så är arbete,

Jenifer Aniston producerar Yoga-video
Jennifer Aniston kommer inte att delta i videon. Hon kommer emellertid att fotograferas i de olika positionerna för ett tillhörande yoga-tema i decembernumret av Self magazine.

Hitta din fitnessprofil
Har du svårt att hitta en sport som tilltalar dig? Då kan du vara hjälpt av det här testet. Det kan ge en fingervisning om vilken motionsform som passar ditt temperament bäst.

Anatomisk atlas!
Här finns översiktsbilder som visar alla kroppsdelar och organsystem. Genom att klicka på kroppsdelarna får man mer information.

No comments: