Saturday, March 22, 2008

Oj!

Tog en promenad idag och upptäckte att stan var öppen. Såg mig i en spegel på HM och möttes av en liten michelingumma... jag får verkligen inte plats i min vinterjacka längre ha ha ... sen med täckisarna under blev det verkligen komiskt! :) lägg på min pingvingång på det. :)

Någon som har tips på snygga mammajackor på nätet?

5 comments:

Annika said...

Känner igen jack-problemet. Du har tur att vi går mot varmare årstid i alla fall. Jag hade problem att hitta en varm vinterjacka. Köpte tillslut en på 4mom.se av märket mamalicious. Men jag kan säga att jag blev besviken på kvaliten.Den blev noppig och ful ganska snabb. Men det finns säkert många fina därute på nätet. Har dock inget tips. Lycka till med bäbisen.

Katarina said...

Annika: Ska leta vidare...men det är inte lätt att hitta. Hoppas att det kommer större utbud nu inför våren. Eller får jag köra med stor storlek på någon vanlig jacka.

Jag har tyvärr ej svarat på ditt fina mail. Min mail har varit konstig länge och nu går datorn inte alls att stara...så nu skriver jag på Robbans. Tack för alla fina råd och tankar, jag uppskattar det massor. I dessa tider kan man inte få nog av bebisråd!

Annika said...

Råd kan man inte få för många av, men man får sålla hårt ;) Hoppas du får det enklare att hitta en snygg jacka. Slutade med att jag köpte en svart billig i större storlek och fick leva med att inte vara så snygg den här vintern ;) Kommer att följa din bäbisresa här på bloggen. Sköt om er!

Katarina said...

Annika: Du har helt rätt med råden, första tiden suftade jag massor på nätet och blev helt hyper! Alla skriver olika och ofta negativt efter som många som haft det "bra" under graviditeten inte behöver reflektera. Men dina tips är superbra! :)

Jag är lite inne på att köra en större storlek, finns ju så mycket mer att välja bland! Härligt att du hänger på vår resa här på bloggen...magen bara växer och växer.

Namn: Linda Ohlsson said...

Hej, jag köpte en herrjacka i strl small. Herrar har ju inga figursydda midjor på sina jackor så det funkar bra :)
Inte jättesnyggt kanske men det funkar för mig i alla fall.
/Linda