Friday, March 14, 2008

Hockeylyx

Igår såg jag matchen modo-timrå. Timrå spelade grymt bra. Vi satt i logen precis bredvid timrås underbara hejarklack, jag kan säga att det kändes som att Timrå hade hemmamatch. Hockey är kul, speciellt med 3 rättersmiddag och trevlig sällskap, sköna stolar, perfekt sikt och rätt resultat! :)

6 comments:

Ylva said...

Fan vilken skimatch det var igår, säger jag. Måste tyvärr ge en eloge till Lillebror.

Bimbo Boy said...

Hockey som är så trist. ;)

http://www.bimboboy.com/blogg

Sara said...

Jag har aldrig sett en hockeymatch, men jag skulle gärna vilja. Och då vill jag ha samma tillbehör som dig!

En helt annan sak: om jag skulle vilja fråga dig en sak, lite coachingrelaterat, hur går jag tillväga då. Ska jag invänta en frågestund a la Engla, ska jag maila dig eller bara vräka ur mig!?:)

Katarina said...

Ylva: :) Ja modo spelade inget vidare förutom i andra perioden, ett tag.

Bimbo boy: Kul att du titta förbi! Hockey kan vara kul med rätt omtändigheter. Jag lovar! :)

Sara: Ja, det rekomenderas! Superhärligt!

När det gäller coachningen så svarar jag gärna här i bloggen men om du vill Vara mer privat kan du också maila mig: katarina@party.se :) Bara att vräka ur sig!

Karin W said...

Hockeylyxen här bestod av sen inbjudan till tvsoffan hos polarna med tillhörande middag med Köttgryta, MEN vi kom hem sent och då hade vi nyligen redan ätit en pizza...men grytan provsmakades och var GOD!

Hockeyn: Suck vilket nederlag det börjar likna=(
MEN skulle gärna ha besökt matchen live för att känna lite på stämningen...

Schlagern: Satt hos kompisar där det flippades friskt emellan hockeykanalen och Schlagerfinalen. Det var olika tycke och smak i soffan, men kul att Charlotte vann, tror majoriteten i soffan ville det också dvs 2 st! Resten höll på någon annan, någon frågade är hockeyn slut?, något barn var för trött för att sitta still, någon hejade på BWO, någon blev vansinnig att förlustlaget inte kämpad och var grinig över vad som än sas....när det var något avgörande moment på någon utav kanalerna var det någon annan som tog kontrollen och ville se en viss artist, sen åter till hockeyn och där hade ju förlusten utökats....

Haha en helt alldeles vanlig crazy lördagkväll alltså!

Katarina said...

Karin: En härlig kväll, tycker helt klart schagern går före matchen... :)