Saturday, March 08, 2008

No more drama

Drama 1: Tillbud på stan
En shoppingtur kan vara farligare än man tror. Det var livsfarligt att gå inne i affärerna! Dels var det blött och dels fastnade det snö/is på mina klackar så efter 3 (!) rejäla bananskalsvurpetillbud gav jag upp och gick hem. Mitt shoppingsug får fortsätta att växa på sig tills i morgon tänkte jag. 10 minuter senare hade hunnit hem och shoppat på nätet istället. Vänta med att shoppa...bah...jag känner inte mig själv! :)

Drama 2: Oväntat besök
Sen har vi haft besök. En skäggig gammal man stod plötsligt i vårt kök när jag vände mig om. Jag tror jag hoppade en meter rakt upp. Stackarn hade gått vilse så vi hjälpte honom att få tag på sina anhöriga.

Haft en lite för lugn dag i övrigt. Slöat, ätit 6 st passionsfrukter, surfat, lyssnat på CD-bok samt pussat på en dammig snickare.

Vad har du haft för dig idag tro?

2 comments:

Ninen said...

jag och min POJKVÄN (jag har pojkvän jag har pojkvän jag har pojkvän!) var bakis men tvingade oss iväg till stan också, fast vi slapp slasket och i mitt bakistillstånd var jag smart nog att gå i gympadojor. vi ska åka långt bort nästa helg och behövde köpa på oss lite utrustning. typ bra skor och en mössa som dreadsen får plats i. idag har jag ätit bullar och klängt på pojkvännen. har du sett juno? sjukt bra film! så härlig tjej! man önskar man vore 15, typ.

Katarina said...

Ninen: Åhh va sweet! Härligt med KÄRLEK! :) Vilken mysig dag ni verkar ha haft mys och bullar, kan väl inte bli så mycket bättre?

Spännande med en resa, vart ska ni åka någonstans? Skidresa?

Nä...Juno...den har jag inte sett! Ska kolla efter den! Älskar glad-filmer! :)