Tuesday, March 25, 2008

Hemma och laddar batterierna

Hoppas ni alla haft en härlig påsk! Påsken för mig har mest varit vila och städa. Städandet har gått i sakta mak med min irriterande rygg. Igår kände jag mig rätt bra på dagen. Var och fikade/promenerade med Anna och hennes två underbara tvillingpojkar, dom måste vara sötast/gladast i stan! :) Det var supertrevligt! Igår kväll blev ryggen kokkobello och nu i dag har det varit en utmaning att röra mig. Så jag jobbar hemma idag och försöker vila så mycket det går.

Robban river och står i, det kommer att bli grymt bra. Vårt gamla hus bjuder dock på en hel del överraskningar, både positiva och negativa. Vi hittade massor med utrymme inne i en vägg *jaaa* och sedan hittade vi en mur precis där vi hade tänkt riva *naj*.

Vad hittar du på idag

3 comments:

janet said...

tjs söt, var just i london & snacka om att top shop hade grymma mamma jeans, tänkte på dig då & passade på att skaffa 2 par själv. att shoppa mamma kläder i sverige suger.. tur dollaren är låg. ska se över budgeten ef påsk slösandet sen blit det nog att shoppa lite online... hoppas det blir bättre med ryggen snart foglossning lät ju sådär asså..peppar peppar
kram på er!

Sara said...

Bra att du tr det piano. Vi är hemma och tar hand om storebror som är hängig idag. Det bli pärlplattor och pokemon för hela slanten! Ska fösöka formulera ett mail till dig med coachingfrågor snart! När det blir tid över! :D

Katarina said...

Sara: Mysdag med familjen alltså, härligt! Längtar till ett ordnat familjeliv! :) Ser framemot ditt mail! Sköt om dig!

Janet: Hellu bruden! Åh vad lyxigt att åka till london! Jag har hittat lite diverse webshoppar som känns ganska ok...men man vill ju gärna prova nu när storleken växlar så snabbt! Fogarna suuuger, är EJ van att vara begränsad på detta sätt. Annars är det finfint, hemmet är just nu KAOS men väldigt på G! Jag hoppas att vi ska hinna klart det mesta innan sommaren kommer igång på allvar! :)

Stor kram till er också! Hoppas att du mår bra!