Monday, October 22, 2007

Prison Break

Ikväll börjar Prison Break, vilken lycka! Så grymt spännande, nästan för spännande...jag befinner mig bakom en kudde stora delar av programmet! Detta är en av mina två favvoserier, den andra Desperate Housewifes. Vilka är dina favvoserier?

8 comments:

Fia said...

Vi fuskar ju lite och ser inte allt när det går på TV utan kan kolla lite i förhand, ev efterhand.
Jag älskar Heroes, House och Scrubs. Myggan och Dexter som går på femman nu är också asbra. Dexter har vi dock sett hela första säsongen av (ops).
Snart dags för Boston Tea Party!

Anonymous said...

Prison Break!Ingen tvekan där!!!
Har inte missat ett enda avsnitt ännu...MEN ikväll spelade vi in det för de´ var ju HOCKEY I STAN...hehe!!!

Anonymous said...

my name is earl, weeds och big love går på högvarv på datorn.... på teven försöker jag hålla mig borta från serier, annars sitter man där och offrar sitt vanliga liv rätt vad det är. följer på sin höjd matprogram; martha stewart när hon bakar och leila bakar. JAG ÄLSKAR LEILA. (jag älskar att baka kanske märks)

Sara said...

Danska tvserier blir ofta favoriter för mig. Jag följde Anna Phil i våras. Just nu gillar jag amerikanska Brothers & Sisters. Tittar också på Desperate Houswives och Grey´s, men den dem skulle jag egentligen klara mig utan.

Anna said...

Jag kollar bara på serier på datorn för jag hatar reklam och är rastlös. Då kollar jag dock på ett gäng. Om jag måste välja favoriter får det snarare bli en genre: sjukhusserier. Av någon anledning inbillar jag mig att jag lär mig något då. Vilket är lite väl naivt då jag betvivlar att jag någonsin kommer att få användning för uttryck som "clear" och "stat" i min vardag.

Anonymous said...

PB säsong 3 är bättre än de som var före, de var rätt så mediokra. Heroes har jag inte rikigt förstått mig på säsong 2, rätt kasst måste jag säga, men kommer att följa den ändå. My name is Earl, säsong 3 sämsta hittills. Men kommer ändå att följa den bara för att inte missa någon "line" som är oförglömlig. Lost ska jag följa, men tycker att den blir sämre och sämre. Jag rekommenderar starkt Califonication, men där är det riktigt sjuk humor, men jag gillar den skarpt, har man riktigt sjuk humor så älskar man den serien, det finns "liners" i den som är så outstanding inom teve så att det finns inte.

Nina said...

Men in Trees, House, Sjukhuset och gillar alla möjliga serier (gärna polis) som produceras i Sverige och Danmark. Har försökt låta bli att "fastna" i så många serier nu i höst, vill ha tid över för Livet också :)

Katarina said...

Wow vilka tips kära ni! Jag försöker liksom Nina begränsa TV-tittandet. Men kanske får jag någon ny favvo som jag inte kan ålla mig ifrån! Tack för alla kommentarer!