Sunday, October 21, 2007

Äntligen dags för jobb!?!

Laddad inför arbetsveckan? Själv har jag ett späckat schema med besök från Kanada, intervjuer, kampanjer som ska planeras, en resa som ska göras, marknadsplaner som ska skrivas. Känner mig peppad och sugen på att sätta tänderna i uppgifterna! Jag trivs med att ha mycket att göra, bara jag har kontroll! :)

Vad arbetar du med (eller pluggar du kanske)? Ser du framemot arbetsveckan/pluggveckan? Vad är det absolut bästa med ditt jobb?

4 comments:

Fia said...

Jag pluggar två kurser ekonomi på distans 100% och så jobbar jag två dagar i veckan på kommunens ekonomikontor. From mitten på november pluggar jag bara 50% och ska då jobba 3 dagar/vecka. Och så är jag dansinstruktör för NBV i linedance 1 gång/vecka. Så jag har det jag gör! Kännermig dock väldigt stressad för tillfället.
Veckan som kommer nu ska jag faktiskt inte jobba alls. Jag behöver en vecka att bara koncentrera mig på skolan innan tentorna. Känns tillräckligt jobbigt!

Sara said...

Jag, som i vanliga fall jobbar åt ett utbildningsföretag, har en alldeles fantastisk paus. En livspaus på några(?) veckor innan jag ska få mitt andra barn. I väntans tider som det så vackert heter.

Jag mår jättebra och har reflekterat en hel del över detta att ta en paus. Jag tror det är viktigt att göra det ibland. Även om man inte ska få barn, alltså. Man hinner ikapp sig själv på ett alldeles speciellt sätt. När man har semester blir det på ett annat vis. Då förväntas vi göra en massa saker. Nu är det ingen som förväntar sig något av mig (förutom en bebis...;)) och jag förväntar mig inte heller något av mig själv. Jag bara är! Jättemysigt!

Katarina said...

Sofia: Oj vilken massa grejor du har på G! Spännande!

Sara: Åh så härligt det måste vara! Att bara vara och koncentrera sig på sig själv (och bebisen såklart för din del - mysigt med en liten bebbe också!). Jag tror att dessa veckor kommer vara otroligt betydelseflla framöver i ditt liv! Att stanna upp och bara vara är ofta de tillfällen då saker faller på plats! Njut!

Anonymous said...

Jag arbetar som ansvarig huvudpedagog på ett fritidshem i Sollefteå för barn som går på träningsskola och grundsärskola. Det är ett intressant arbete. Jag sitter 4 timmar på bussen varje dag och kommer oftast inte hem föräns efter kl 21:30. Åker 6:10 varje morgon. Har även ett uppdrag som kontaktperson åt en tjej i Sollefteå. Arbetar fackligt för lärarförbundet oxå. Efter jul har jag begärt tjänstledigt för studier under en termin. Jag orkar inte hålla på så här längre för ett ställe där det bara tjaffsas och hålls på. Många vuxna på min arbetsplats beter sig inte som sånna och har inte tillräklig utbildning för att kunna sköta sitt jobb på ett bra och korrekt sätt. Det är svårt att förklara men ni skulle hålla med mej om det om ni visste hur det är där :) Bara 3 månader kvar....