Wednesday, October 24, 2007

Nya höstfrillan! :)

Kortare frisyr känns rätt nu i höst/vinter. Men till sommaren trollar vi dit låååångt igen! :) Vilken frisyr satsar du på i höst? Några förändringar?

7 comments:

Fia said...

Nice haircut!
För min del blir det väl att bättra på snaggen lite :) Har haft den här frisyren i 7 månader nu, vilket är lite av ett rekord under de senaste 2-3 åren :)

Anonymous said...

skitsnyggt!! gillar färgkontrasterna.

jag har skaffat dreads, the real stuff som är tänkt att hålla hur länge som helst. det känns så rätt så det finns inte, jag får så mycket beröm för hur bra jag passar i det och jag känner liksom hur jag bara slappnar av mycket mer kring hur jag ser ut. nu finns det alltid en ursäkt, mer frihet. svårt att förklara men sjukt skönt i alla fall. varje dag går jag och tänker på hur RÄTT det är :) än är de inte "mogna", det tar sin lilla tid men de ser allt jämnare ut. hårstråna måste liksom läras upp att de ska växa ihop.

Anonymous said...

Snyggt, verkligen! Jag sparar mitt hår så det ska bli långt och fint. Varje gång jag har klippt det kort har jag gråtit och ångrat mig för att sedan spara det i ca 2 år så det blir långt och sedan glömt det där med gråten och klippt igen....och gråtit på nytt. Nej, nu ska det få bli långt och jag ska försöka komma över den där 2 års periodgrejjen :D

Anonymous said...

Hej gumman
tack, jo jag vet fast läkaren sa att det beror inte bara på stress han sa att jag har en bakterie också i magen :(..men jag vet klart att stress e inblandad.

Fin du blev i håret...:=

stor kram

Anonymous said...

Undra om man ska ta tag i att bleka lite ljusa slingor själv i ett mörkt hår. Förpackningen står som ett monument i badrumsskåpet och lockar på uppmärksamhet...hittills har jag ignorerat men nu blev jag INSPIRERAD!

Snygg frissa, Katarina!!!
Korsade du den långa mörka frisyren man ser på din profil med den ljusa lite kortare...:)i förrförra bloggen och det blev detta lyckade resultat?

GRYM-snyggt isåfall!

Ha det gott!

Katarina said...

Sofia: Du passar verkligen fantastiskt bra i den frisyren! Ascool!

Ninen: Ja färgerna är jag nöjd men och att det är tre "partier" med mörkt, inte massvis med slingor. Dreads...läckert! Skönt att slippa fixa så mycket med håret och ängna tid åt det inre, he he! :) Lycka till med upplärningen av de små rackarna! Jag har svårt att få dem att lyda men denna enkla frilla! :) Men med mycket kärlek och extra hard hårspray brukar det fixa sig!

Miah: Jag var precis som du förr! Sparade och sparade men det blev aldrig riktigt långt så jag lessnade och klippte mig. Jag insåg till slut att mitt hår inte kunde bli så långt och fick acceptera det. Jag blev överlycklig när extensions kom till sverige. Jag hängde på låset hos frissan (då i sundsvall). Jag minns min totala lycka över mitt långa fina hår (som första gången såg ut som en jätteperuk a la barbie). De senaste gångerna jag gjort det har det fungerat hur bra som helst och dessutom sett helt äkta ut! Men nu var jag laddad för lite kortare i höst och trivs rätt bra!

Tove: Hmmm...dumma bakterie då! Sköt om dig tjejen! Tack för att du diggar frisyren!

Karin: Ja lite slingor piggar upp! :) Jag tycker att det är kul med lite mer färg och frisyr på hösten. Go for it girl! Jag är själv nöjd med denna frisyr mycket för att den både har det mörka och ljusa som jag gillar! :)

KRAM till er alla! :)

Anonymous said...

Snyggt som fan Katarina! Som du vet så håller ju jag och syrran på att spara ut håret. Piffade lite med slingor för nån vecka sen som lite tröst :) Hoppas att helgen har varit bra! Kram/Emma