Sunday, October 07, 2007

Jag är tillbaka!

Puh! Denna vecka har varit intensiv, ansträngande och helt fantastisk! Under fredagen och lördagen har vi haft ett stort möte på jobbet där jag hållit i trådarna. Över 30 pers var vi totalt och besökarna var människor som representerar vårt företag ute i världen! Det var ett mycket lyckat möte med massor av energi och nya idéer. På fredagkväll var det stor fest med karaoke som avslutning! På lördagen blev det middag ute med de gäster som var kvar!

Det blev som sagt lyckat och ansträningarna under veckan gav lön för mödan! ALLA på jobbet har hjälpt till och städa och fixa lokalerna så de verkligen var representativa. Med tända ljus överallt, fruktskålar, bordsdekorationer och skön musik blev allt toppen!

Därav förklaringen till att bloggen stått lite stilla ett tag, men nu är jag tillbaka! Vad har du gjort i helgen?

2 comments:

Fia said...

Härligt att du är tillbaka Katarina! Saknar dina inlägg!
Kort rapport från helgen:

Fredag: lämnade plasma på morgonen och var helseg resten av dagen. Lyckades gå på stan och inhandla födelsedagspresent till 16årig kusin.

Lördag: Försökte plugga med rätt så misslyckat resultat. Lyckades dock köpa en kofta till Robert att ha på kvällens partaj och så tog vi en fika på Wirströms (älska nyttig-mackan!)
På kvällen blev det 50årskalas + att dottern till 50åringen fyllde 16. Jätteskoj att träffa kusinerna och deras respektive!

Söndag: seg dag med lite plugg, lite städning. Roberts underbara pasta Carbonara till middag och Tarantinos nya Planet Terror innan sängdags!

Katarina said...

Sofia: Vad bra av dig att lämna plasma! Du verklar ha haft en skön och trevlig helg! Den där mackan ska jag ta och prova!