Monday, August 13, 2007

Äntligen hemma!

Äntligen hemma igen efter 2 veckors jobb...förberedelser och jobb på Noliamässan i Umeå. Vi har haft det bra men också en grym hemlängtan och det är underbart att vara hemma igen!

Har nyss dippat selleri i mögelostdipp och sett filmen "Linas Kvällsbok". Så sjukt bra!!!! Rekomenderas till er som ej sett den!

Någon som har något bra filmtips förresten?

5 comments:

Anonymous said...

Jag älskar film - och tv-serier! Vilken genre gillar du mest? Jag föredrar oftast komedier, rysare eller science fiction. Såg filmen "Wild hogs" härom dagen och den var verkligen sevärd! Småmysig film med några härliga skratt.
Min favoritfilm däremot är "Det sjunde tecknet". Jag har nog sett den 30 gånger och den är lika bra varje gång. Den har berört mig oerhört mycket trots att jag inte är troende. Men man för sig en liten tankeställare... Se den!

Katarina said...

Jessica: Ja just det, mina favoritfilmer är Romantiska komedier, drama och andra GLAD-filmer. Jag har (i princip) helt slutat att se på läskiga filmer...
"Wild Hogs"...känner igen det! Jag ska lägga tipset på minnet! Är "Det sjunde tecknet" läskig?

Anonymous said...

Hej hej! Själv tycker jag att wild hogs var dålig. Jag och T ser ofta på film, inte lika ofta på sommaren som på vintern. Tänktre kolla med dig hur du tycker spegeln är nuförtiden? Tänkte köpa nytt träningskort nu snart och funderar på om jag ska träna här eller i Sollefteå. Födelen med att träna där är att jag jobar där å kan träna och sen ta sista bussen hem. Fördelen med att träna här i stan är att jag förhoppningsvis lär känna mera folk. Har det lite klent med tjejkompisar just nu.

Anonymous said...

Njae, läskig på sätt och vis. Mer en spännande drama... Kolla in länken;
http://filmdelta.se/movie_show.jsp?movieId=12113

Katarina said...

Jessica: Okej, den verkar spännande...