Thursday, August 23, 2007

Fiske!

Lite kul bild! :) Eller hur? Fiskar du? Mete? Kast? Fluga?

5 comments:

Jessica said...

Åh!!! Jag älskar verkligen att fiska, men det är så sällan det blir av. Med kastspö blir det i så fall. Fast det mysigaste är nog att sitta i en båt och pilka som jag gjorde som liten. Vi borde nog skaffa en båt! ;-)

Nina på Johangården said...

Fiskskägg :)

Jag gillar att fiska men får inte tillfälle till det speciellt ofta.

Ha en trevlig helg!

jentus said...

Vilken fantastiskt superhärlig bild! Hela jag fylls med glädje :) Dörja makrill en skön sommarkväll är min favorit. Känna närheten till havet när solen stilla går ned bortom horisonten.

Jag dras ofta till din inspirationskälla när jag finner mig själv lite vacklandes. När jag låter mig påverkas av sådant jag inte vill påverkas av och när jag kan inse att jag inte uppskattar allt tillräckligt. Då är det skönt att knappra lite på datorn och medens få tillbaka all energi som jag var så nära att förlora. Min väg blir jämt lite rakare efter ett besök hos dig där jag får ta del av ditt fantastiska förhållningssätt. Tack :)

Kram Jenny

Lena said...

Jag älskar att fiska, lite märkligt eftersom jag har lite dåligt med tålamod :) Nu blir det mest mete och kastspö och så brukar vi "ro drag". Men jag skulle gärna vilja lära mig flugfiska...ser så härligt ut tycker jag.

Katarina said...

Jessica: Ja skaffa en båt! Det ska vi götra också, vi bor aldeles nära vattnet så det är bara båten som fattas...

Nina: Okej, men det är härligt när man väl kommer iväg, eller hur?

Jentus: Å vad du gör mig glad! Nu går jag och flinar av glädje! Jag läste DIN blogg och blev helt förtjust...jag kommer att besöka den ofta!
Stor kram!

Lena: Flugfiske är riktigt kul! Det bästa är att man då har en sådan otrolig kontroll och närhet i fisket! Prova, det är lättare än det ser ut! Bara att träna på gräsmatan först!:)