Friday, October 13, 2006

Ni na ni na na na... boktips någon?

Just nu läser jag "Vägledning om döden och livet" av Dalai lama. Otrolig bok! För mig är den svår att läsa, svårt att ta till sig, svårt att känna - men oerhört nyttigt känns det. Jag har ej fattat allt och har ej läst ut boken men min inställning till livet/döden har förändrats.

Är det någon av er som har något tips på en riktigt bra bok, som verkligen påverkat er positivt, kanske rent av förändrat ert liv?

7 comments:

Anonymous said...

Hej hej...tänkt tipsa om en bok som berörde mig: Det rätta berget av Jim Hayhurst.
http://www.psofi.com/berget.htm
Det var ett tag sen jag läste den, men tänkte läsa om den.

Katarina said...

Annika. Wow den lät ju superspännande, ska absolut beställa den nästa gång jag ska beställa böcker!

Anonymous said...

Javisst gjorde den. Det är både äventyr och eftertanke i en och samma bok Har du nått bra boktips?

Anonymous said...

Boken Munken som sålde sin Ferrari. När jag läste den boken kände jag att jag måste rycka upp mig...
http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9127108678&s=1

Anonymous said...

Fem personer du möter i himlen av Mitch Albom, det är utan tvekan den absolut bästa boken jag läst. Den förändrade min syn på livet genom att få mig att hela tiden tänka positivt och se inte bara mitt perspektiv utan också andras. Rekommenderas mycket varmt!

Katarina said...

Tack för tipsen tjejer! Jag blir så lässugen men ska ut och göra klart stenläggningen! Hoppas att ni får en härlig fortsättning på helgen!

Annika: Ja jag har faktiskt en hel del boktips. Jag ska skriva om de böcker som påverkat mig mycket här i bloggen. Hoppas att jag hinner under dagen! Kram!

Susann: Denna har jag tänkt läsa men missat! Jag älskar den österländska synen på världen och livet! Läste att den skulle bli film också...spännande! Tack för tipset!

Elin: Tack! Ännu en bok som låter superbra! Jag vill läsa ännu mer, tänk om man snabbt kunde plöja igenom en bok på en halvtimme eller ngon - vad klok man skulle bli!

Katarina said...

Nelligbg: Andra tjejen som tipsar om denna bok! Måste läsas känner jag! tack för tipset Nelli! Hoppas att du får en härlig dag!