Thursday, October 05, 2006

Lush - till varje dusch! :)

Lush har ett fantastiskt härligt och lyxigt sortiment av bubbelbitar, tvålar och annat! Här är några av mina favoriter. Texterna kommer från hemsidan:

Think Pink
Darling, det här är det ultimata, rosa badet som släpper lös en kaskad av ljuvliga dofter och hjärtformad konfetti i ditt badvatten. Dessutom är den dekorerad med vackra godisblommor vilket gör den förtjusande! Vi har använt tonkaböna för att den doftar så fantastiskt och för att du ska komma i kontakt med dina inre känslor. Var försiktig med vem du möter direkt efter badet bara, man vet ju aldrig vad som kan hända...

Lip Squeak
Lip Squeak har en äppelpajsmak med ett stänk av kanel. Den innehåller en dekokt av färskt äpple och citron, samt oljor från passionsblomma, vallmofrö och grönt te. Carnauba, bivax, kakao- och illipe smör verkar väldigt mjukgörande medan eterisk olja av vanilj, citron och apelsin får den att smaka underbart. Då Helen och Simon arbetade med denna smak använde de oljor som de ville skulle smaka som på riktigt!

Dream Cream
Dream Cream har varit en av våra bästsäljare från starten och det tack vare att vi tagit allt som vi kunde komma på som lugnar och vårdar huden och blandade det till en utsökt hudvårdare på burk! Havremjölk, rosenolja, olivolja och tea treeolja är några av ingredienserna!

Honey Bee Bomb
Åh, vad vi har längtat efter en honungsbomb sedan Honey Comfort (rest in peace) försvann. Och nu har den kommit! Jippie! Honey Bee Bomb innehåller massor med vårdande honung (såklart!), samt helande och svalkande aloe vera och rhassoullera. Du kommer nog känna igen doften från vår otroligt populära honungstvål - Honey, I Washed the Kids. Så gillar du doften av honung blandat med karamelliserat socker - släng en i badet!

2 comments:

Anonymous said...

LUSH är en underbar idé! :-)
Man blir ju sugen av att bara läsa vad de skriver om produkterna...! :-)

Katarina said...

Ja texterna om produkterna är helt otroliga! Samt bilden av den som tillverkat produkten på förpackningen!