Sunday, December 02, 2007

Första advent

Mysigt med 1:a advent. Vi har ätit gröt och laxmackor till lunch...en och annan skumtomte har också åkt ner! :) Saga har loppis och har brorsan har fixat marshaller längs hela vår gata såååå fint! Har bjudit Matte, Anna och Vincent på glögg nyss. Var en kort sväng på skyltsönda också. Massvis med ljus inne också - stämningen är på topp!

Vad har du haft för adventsmys idag? Y

6 comments:

Anonymous said...

Vinkat av släkt som åkt tillbaka till norr, slagit in paket, tänt ljus och ätit skumtomtar. Jag tycker också att det är mysigt med advent. Ha det fint.

Anonymous said...

hejsan gumman
jag har firat adevent hemma hos mina föräldrar 20 mil härifrån, tyvärr var jonas kvar hemma i huvudstaden då han var tvungen att ha jour i fredags kväll..då ajg åkte..tack för kommentaren m min frisyr..ja jag e jätte nöjd :)
kram

Katarina said...

Mia dh: Vad mysigt det låter! Skumtomtar är så himmelskt gott! Köpte en stooor påse igår...nu - finito! :)

Tove: Det är härligt att vara med familjen på högtiderna, synd att du fick lämna jonas hemma dock! Du var så himla fin i håret (det mörka klär dig perfekt!) och jag har nu spanat in och kommenterat! Men innan hade jag inte sett... :) Kommentaren måste varit från någon annan...men nu har jag som sagt spanat in dig, snygging där! :)

Sara said...

Jag kollade in julskyltningen med make, barn och mamma. Sedan bjöd vi på glögg och egen händigt bakade saffransbiscotti (stolt!) hemma i köket. Sonen öppnade sin kalender, men förstår fortfarande inte riktigt vitsen med den...:)

Katarina said...

Sara: Härligt! Vad lyxigt med hembakt...de där boscottisarna...visst är det typ skorpor? Jag har köpt sådana och de var suuupergoda och svindyra! Fanns receptet på nätet? Blev lite sugen att baka jag med! :)

Sara said...

Hittade biscottisarna i Weronicas fina blogg. Mina blev inte riktigt lika snygga som hennes, men klart godkända för första försöket!

www.enmammasdag.com/weronica/