Sunday, December 02, 2007

Shopping...

Ja, det ser du ovan.- Lite smink, lite bling bling och en göööörmysig mössa som jag struttat omkring i hela helgen inne och ute! :) Hoppas du haft en fantastisk helg! Det har jag haft, luuungt och skönt med lite julstök och mysigt sällskap av familjen, speciellt min underbara underbaring här hemma! :)

Vilken straff för mig som älskar att blogga att mina armar blir helt kokobello när jag jobbar vid datorn! :( Grrrrr!

Y Godnatt

4 comments:

Fia said...

För mig så försvann hela lördagen då jag skulle pynta, då jag var så FRUKTANSVÄRT bakis! Jaja, kvällen/natten innan var trevlig i alla fall :)
Hoppas du "piggar på dig" snart!

Sara said...

Vad jobbigt med dina armar. För ett par år sedan drev jag mig själv så hårt att jag kraschade till slut. (Och lärde mig jättemycket om mig själv!) Då hade jag också problem med avdomnade, kraftlösa armar. Jag fick suverän hjälp av en kiropraktor och en massör. Hoppas verkligen att du också kan få bra hjälp snart.

Katarina said...

Sofia: :) Så det kan bli! Var du ut på krogen? Tack för omtanken.

Sara: Okej, det var tråkigt/intressant att höra, alltså att du haft samma symptom. Härligt att höra att du gick starkare ur det hela! Jag ska faktiskt till en Kiropraktiker i eftermiddag. Igår när Robbanmasserade+tryckte på ömma punkter så tyckte jag att det blev bättre, så jag tror på det! :)

Fia said...

Vi var faktiskt aldrig ut något. Såg på Rocky horror picture show och spelade poker. Det räckte :)
Hoppas kiropraktikerbesöket hjälper!