Sunday, September 30, 2007

Pysselkärringen är igång!

Har gjort några ge-bort-kort, ovan tre av dem. Även figurerna i lera på korten har jag knåpat ihop! Älskar att scrappa och dona med annat pyssel. Brukar du pyssla? Med vad i så fall?









6 comments:

Anonymous said...

jag stickar när jag har råd med garn. nu håller jag på med en monsterponcho (monster för att den blir gigantisk och slukar garn) som aaaaldrig blir färdig.. och så tycker jag om att klippa och klistra, brukar mest bli klippa dock. klipper ur olika saker ur tidningar som man nån dag man orkar kan lägga ihop till schysta kollage. pyssla är väl den ultimata akiviteten när det regnar ute!

Anonymous said...

Jag pysslar jämt. Så ofta att de på jobbet kallar mig för Pysselpetra. Men har inte kommit till scrapbooking och korttillverkning än. Jag vågar inte. Inte själv. Och jag har inte hittat en endaste kurs i göteborg. :(

Katarina said...

Ninen: Just det ja! Skulle ovkså vilja lära mig att sticka! Kanske blir en bra julpyssel-projekt! :)

Kollage är toppen, jag sparar allt möjligt kul i min happy-mapp kanske blir det ett kollage någon dag! :)

Pysselpetra: :) Jo klart du vågar scrappa! Det är superkul och det finns massvis med inspiration på nätet (många bra bloggar)! Vad brukar du göra för pyssel då?

Fia said...

Jag älskar att göra fotokollage och fuskscrappa lite. Skulle verkligen vilja komma igång med att scrappa "på riktigt".
Älskar Panduro! Fick nästan andnöd när Robert och jag var ner till en av butikerna i Stockholm sist. Jag var tvungen att stå stilla vid en vägg och bara andas ett tag :) Älska att de kommer till Birsta i december!!
Tycker att det är skoj att göra små ljusarrangemang också. Att man får tända så många ljus är nog det bästa med hösten :)

Anonymous said...

petra: kolla efter särskilda scrapbook-butiker, de brukar ha kurser! det måste ju finnas kurser i gbg!

Anonymous said...

Jag brukar jaga på helgerna. Sedan brukar jag använda skinnen till att sy tofflor. Det är skönt med tofflor, varmt.