Thursday, September 27, 2007

Höstkappan

Jag ska köpa en ny höstkappa... Jäkla skit...förra året provade jag en Burberry som satt som gjuten men hittade sedan en på Zara (på bilden) som var nästan lika snygg och hade en nolla mindre på prislappen så jag köpte den istället. Men vad händer nu, jo jag är less på den noppiga kappan och ångrar att jag inte slog till på den andra! Den var så snygg och skulle helt klart ha matchat övriga tillbehör på bilden :)!
Hur förbereder du dig inför hösten?

2 comments:

Anonymous said...

ja har man bara råd ska man nog satsa på de där dyra grejerna ibland, fan va man kan ångra sig i slutändan. särskilt zaras grejer tycker jag är så dåligt sydda också... min höstkappa går upp i sömmarna. men jag har inte råd med annat, och snygga modeller har de ju, så jag får så lov att ta fram nål och tråd. men när man har köpt skräddar-vinterkappa second hand för 130 spänn då känns det inte alls lika jobbigt att sy några sömmar! det enda som saknas i min höst/vintergarderob är ett par snygga stövlar. ska kolla second hand imorrn efter tentan..

Katarina said...

Ninen: Second hand är en guldgruva, jag har tyvärr lite svårt att hitta något till mig själv men jag ser många hitta superfina saker!

Lycka till med stöveljakten!