Tuesday, July 15, 2008

Stilfixa

Jag har fixat lite nytt i vardagsrummet/mysrummet uppe. Nya kuddar och lite nytt i fönstren och så. Färgerna går i vitt till brunt, med rosa som accentfärg. Har lyft in lite randigt och stjärnor för att knyta ihop det med vårt mål att skapa ett hem i "new englandstil möter lantligt med en liten dos av marint". :)

Vad har du för stil hemma?

6 comments:

Cissie said...

Låter fint! Själv är jag inne i en vit period för tillfället, blandat med lite arvegods och antikt. Så shabby chic är nog den stilen som passar bäst in på den inredningsstil jag försöker uppnå ;)

Katarina said...

Cissie: Nice! :) Jag älskar också vitt och ljusa färger. Nere blir det mycket vitt...känns så otroligt fräscht!

Det finns himla fina inredningstidningar (engelska) för den stilen med massvis med inspiration (country living bla)!

S o F said...

Superfint!

Precis "min" stil också.

Här hemma är det mycket beige, vitt, lite brunt och lite turkos som accentfärg. Den skulle jag gärna kunna tänka mig att byta ut mot rosa, precis så som du har det.

Men jag jobbar ju en hel del med att motstå inköpsimpulser, så jag försöker behärska mig när det gäller "prylar".

Återfall sker då och då... ;)

Varma hälsningar.

Katarina said...

Sof: Samma här, försöker också välja prylar med omsorg och sortera bort kontinuerligt. Jag använder Feng Shui och då är ju ordning och reda viktigt - och så praktiskt.

Visar du några bilder på ert hus i din blogg?

Kärleksallen said...

Åh vilken mysig blogg du har!!! Mkt inspiration! Och ni väntar bebis:-). Oj vilken rolig och mysig tid du har framför dig!

Ha det bra! Kram Johanna

Katarina said...

Kärleksallén: Kul att du tycker om Inspirationsbloggen. Jag kikade in på din mysiga sida också, vilken härlig liten kille ni har! Å renovering på G, precis som vi! :)