Saturday, July 12, 2008

Semester...äntligen!


Nu 4 veckors semester (sååååskönt, är helt utarbetad/outsövd), sedan är det bara ca 2 veckor kvar till beräknad ankomst för lillen så då blir det mest laddning och lite jobb hemifrån. Känner mig otroligt lycklig över att få ”landa” ett tag innan tillvaron förändras. Nu vill jag vara en desperate housewife och bara boa och dona hemma och lyxa till tillvaron till max.

Det regnar ute, jag som skulle på stan och köpa lite grejor. Får se om jag ger mig ut med paraply, om jag får plats därunder.

Vad ska du hitta på i helgen??
----------------------------------------------------
På bilden, enkel dekoration med levande blommor!

4 comments:

Sofia said...

Härligt att ha semester! Jag är glad över att jag och R flyttade så pass tidigt som vi gjorde, då vi både har tid att pyssla med lägenheten samt att njuta av sommaren :) Åker hem till Härnösand om drygt en vecka för att fira pappa som fyller 50 :D

Karin W said...

Helgen: Jag har dansat...så otroligt skoj. Jag jobbar hela sommaren så här blir det ingen semester, men det gör inget för jag har ännu så länge hittat på olika roliga saker på kvällarna...Uno Svenningson- konsert, goda middagar, båt utflykter m.m.

Vem vet om man befinner sig på en viss Stadsfest nära dig nästa helg???

Allt gott till er!

Rosie said...

Tjoho!!
Jag kommer hem på fredag så då måste vi ju träffas =)

puss och kram!!!

Katarina said...

Sofia: Jag är lite avis, längtar tills vår nedervåning är klar så man kan fixa allt och pyssla på. Är blan det bästa jag vet! :) Nu går jag loss på övervåningen och sorterar varenda pinal som går att få tag i! :)

Karin W: Aaah vad härligt det du har det! Är ni i stan så kom förbi, det vore superkul att ses! Vi är hemma mest hela helgen och kaffe finns att få! :) Har du mitt nummer? Maila mig på katarina@logosol.se så mailar jag över det i annat fall!

Rosie: Tjena råttan, jag längtar efter dig! Ska bli så kul att ses! SusiQ är också hemma. Då ses vi snart! Ring så fort du kommit hem!