Saturday, July 05, 2008

Gatufest

Jag och Robban åkte till sundsvall igår efter jobbet. Checka in på Hotell Knaust i en skön svit, åt på en nyöppnad italiensk restaurang (Invito), riktigt bra var det. Dessutom var vår servitör SJUKT lik Foppa så vi kände oss lite extra ompysslade...ha ha! :) Somnade tidigt och skippade gatufesten helt, grymt opartysugen nu...mer sovsugen. Dagen efter åt vi frukost på hotellet samtidigt som The Ark och Håkan Hellström, så vi fick lite gatufestfeeling ändå! :)

Idag har vi strosat lite i Sundsvall, köpt första bebissakerna...som skulle bli en vagn och en bilbarnstol men vi httade inget så det blev lite sängkläder (Lexington) till oss, + överkast och nalle (Lexington) och sängkläder (Åhlens) till Lilla Må. Se bilden!

Vad har du hittar på i helgen?

6 comments:

Anonymous said...

Hur gott om pengar har ni egentligen..?

*förundrad*

Katarina said...

Anonym: Ha ha...inte särskillt.

Men min tanke är att det är bättre att satsa på kvalité och saker man verkligen gillar. Ex sängkläder från Lexington (som dessutom var nedsatta 30%) är skönare och håller i evigheter än från ex Åhlens (som inte heller är sådär superbilliga).

Ett annat exempel: Jag läste just i en gammal Feng Shui-bok att vi ofta bara använder 20% av kläderna i garderoben. Då gäller det ju att shoppa rätt kläder och inte sådant som man lessnar på/går sönder/etc utan sådant man verkligen gillar. Det är ekonomiskt!

Tessalisa said...

Hotell Knaust är ett trevligt hotell som vi också väljer de gånger vi bor i Sundsvall. Det ligger bra till, erbjuder vackra miljöer och trevlig service tycker jag.
Jag lägger Invito på minnet inför nästa Sundsvallsbesök.
Det blir så lätt att man snöar in på samma gamla restauranger. Vi äter oftast Indiskt på Sundsvalls tandoori, men de nya lokalerna är inte alls lika mysiga som de gamla.

Katarina said...

Tessalisa: Ja, Invito var riktigt fint. Otroligt snygg inredning och italiensk mat är ju aldrig fel.

Kanust är kanonbra! Det är en härlig stämmning där.

Nina said...

Hej igen,

Har pluggat ut från kontoret och 4 veckors välbehövlig semester väntar nu. En vecka, eller 6 dar, kvar till bröllop nu. Lite stissig och nervös, men vi har varit ute i god tid med planering så jag ser fram emot en lugn vecka med lite pyssel (såklart), men f.a. lugn och ro för att ladda inför helgen. Skulle vara så roligt att se dig i sommar!

Invito finns även i Umeå. Otroligt mysigt ställe, härlig mat och gud så man längtar till Italien!!!

Katarina said...

Nina: Hej tjejen...jag missade din förra kommentar och såg den föst nu, attans vad synd att vi inte tänkte på att ni bodde i krokarna, det hade varit superkul att hälsa på er!

Så spännande med bröllop! En fantastisk dag önskar jag er i förväg! Du kommer att vara strålande vacker! Ser framemot bilder på FB.

Vi måste absolut träffas snart och grabbarna borde ju också få ses! :) När vårt kök är klart ska vi bjuda er på middag!

Jasså, det finns på fler ställen Invito, ja det var jäkligt nice. Fast det är bara i Sundsvall som Foppa2 jobbar, det var sjuuuukt så lik han var.

Kram på dig!