Sunday, July 06, 2008

Nu börjar vi ladda!

Jobbat idag. Sista veckan innan semester+laddning inför förlossningen. Ser framemot att vara ledig och få ta hand om mig själv 100%. Idag har vi hittat både vagn och bilbarnstol som vi ska hämta imorgon (snabba leveranser här i norr)! Robban har även shoppat de första babykläderna! Tänk att han hann före mig! :)

Vad har du hittat på idag?

5 comments:

Ninen said...

spänningen stiger här.. Idag har jag styrt upp så himla mycket saker, det är så skönt. Flera dar har varit sådär oproduktiva och smågnälliga för jag vet att jag borde göra ditt och datt men vill hellre göra dutt fast kommer mig aldrig för att ens göra dutt för jag har så dåligt samvete för att jag inte gjort ditt och datt! dumt. fast det var skönt att slappa också, och desto häftigare när man väl får allt gjort. :)

Ninen said...

föresten kom jag precis att tänka på hur fotona av dig har förändrats, från att ha varit nån porträttbild här och där så verkar det nu vara kvinnliga hjältinnor och ljuva drottningar som är inspirationen till porträtten! det är jättehäftigt! nån biologisk förklaring månne? :D blicken siktar mot nåt större än en själv liksom.

Katarina said...

Ninen: Ha ha..dutt är alltid en utmaning att ta tag i! :)

Vad fint att du tycker fotona har en ny stil! Ja det kanske är så att graviditeten förändrar mig, jag känner ju mig rätt fantastisk med en liten minimänniska i magen, känslan är verkligen majestätisk!

Katarina said...

Kan rekommendera profylax inför förlossningen! Jag andades mig igenom hela förlossningen nästan med hjälp av det - så fantastiskt bra! Jag profylaxandades senast i dag när jag var hos ögonläkaren för en jobbig undersökning. ;) Bra att att profylaxa även efter födseln alltså.

Katarina said...

Katarina: Tack för tipset! Vi har gått en kurs "Mental träning för blivande föräldrar" som var kanonbra. Där fick vi prova på lite profylax. Jag har också läst om "dyktekniken" som verkar effektfull om man får till den. Så vi får se hur det blir! Säkert en kombination!