Saturday, July 05, 2008

En rosa mage!

Det är heeeelt sjukt att inom en mycket snar framtid kommer allt förändras. Jag är helt nipprig nu och säger till Robban, "vi ska få ett EGET barn, fattaru ett EGET". :) Jag är ju helt kär i lillen nu när han buffar och har sig, tänk när jag får krama honom och gosa med honom. Oj oj...jag tror jag kommer att svimma! *kärlek*

Idag har vi en pulardag...fast förmiddagen blev mest slappedag. Lite barnvakt åt Saga och Dag, lite gitarrspel, lite mys. Men nu ska det fixas och donas. Jag har just sorterat bokhyllan (i sakta mak, vilar nästan heeela tiden) . Robert skruvar i en miljon skruvar i alla gipsskivor.

Vad hittar du på en mulen söndag som denna?

Bilden: Här är jag på min födelsedag med kameran (och magen) i högsta hugg! Magbilder har ju efterfrågats!

10 comments:

Tessalisa said...

Mulna söndagar är perfekta för lite extra tid i köket. Baka ett gott bröd eller lägga ner lite extra tid på middagsmaten.
Mmmm...

Katarina said...

Tessalisa: Gulligt nickname du har! :) Härligt med matlagning...längtar så efter att vårt kök är klart. Micron är inte så skoj att fixa mat i.

Blev just bjuden på hembakta muffins i olika färger med olika spännande godistopping hos grannen...tillika min brors familj. Mums!

Lycka till med matfixandet!

Vida said...

Jag har lyssnat på Peter Le Marcs sommarprogram och ska snart in till Söder (Stockholm) för att ta en promenad med en god vän längs med Årstaviken.. troligen blir det även ett samtal kantat med en latte kanske...

Katarina said...

Vida: Det låter härligt! Nu ser jag att solen tittar fram här i Norrland...

Annika said...

Myser med Alfred :) Du anar inte hu mysigt ni kommer att ha det sen. Det tar ett tag innan man fattar att de är här för att stanna de små liven. Man kan inte annat än bli kär.

Ninen said...

wohoo vilken fart du har!! :)
jag har sett sexandthecityfilmen ikväll, den var så braaaaaaaaaaaaaaaaaa! man gråter som en gris i mitten, om man har följt serien iaf. och typ kanaliserar alla sina trasade förhållanden till mr big, som jag gjorde. hehe. och jag var så himla oerhört tacksam för min nuvarande kärlek, han är så himla fantastisk och bra så jag var tvungen att skicka ett gullesms så fort jag kom ut ur salongen!! jag gick med mina systrar, som jag har haft lite knagglig relation till men det börjar lappas lite och det är så skönt. precis rätt film för systrar som inte alltid har varit så snälla med varann men som vuxit upp sen dess. det har varit en fin helg.

Katarina said...

Annika: Ååååh..vad mysigt. Jag längtar som tusan men kan inte riktigt fatta vad jag har framför mig. Det känns overkligt! :)

Ninen: Vilken fantastisk kväll du verkar ha haft. Fylld med kärlek av olika slag och skratt!Jag ska också se den där filmen vid tillfälle, jag har BARA hört gott om den.

Lena said...

En riktig kanonkula/kanonpingla :)

Katarina said...

Lena: Tack! :)

Annika said...

Ja det är hur svårt som helst att förstå när man inte varit med förr. Å sen kommer ni inte att kunna slita blicken från er fina fina kille :)