Tuesday, January 01, 2008

Gott nytt år på dig!

Hoppas att du hade en fantastiskt kväll igår. Vi hade det fantastiskt med en fin middag tillsammans med bror och svägerska och goa Sussie och Tomas hemma hos oss! Champagneskål vid domkyrkan till dånande kyrkklockor, raketer, lagom med party, nintendo-wii och mysprat.

Vad händer då under 2008 om jag får bestämma...
jo, år 2008 kommer jag att göra succé.
Detta beror på att jag utvecklat min komminikativa förmåga nåt så innåt. Med en sällsynt säkerhet och spontanitet kan jag tolka alla de signaler som krävs för att jag ska förstå och ha förmåga att coacha mig själv och andra till sina fenomenala nivå. Jag och mina nära och kära mår bra och jag är omgiven av människorna jag älskar. På jobbet får jag arbeta med kreavtiva projekt som innebär både arbete med kroppen och framför datorn. Jag ser till att jobba lagom och värdesätta fritiden mer. Jag tränar och är jäkligt fit....hm...fortsättning följer! :))))

Hade du en härlig kväll/natt igår? Vad ska du hitta på under 2008?
På bilden: Vår Nyårsdukning! Dukningen gick i vitt och guld med snygga menyer, goddie-bags mm! Kul att fixa och dona lite extra när det är fest tycker jag! :)

4 comments:

Sofia said...

Robert och jag hade beställt hem 2rätters från Royal, ordnat chokladmousse till efterrätt, ost och kex, vin och lite bubbel. Fyrverkeriskådning från balkongen. En helkväll på tu man hand.
Så mysigt och en av mina absolut bästa nyårsaftnar.

Katarina said...

Sofia: Hemmamys och romantik är det bästa på nyår! Vad härligt att du hade det bra! Önskar dig en underbar fortsättning på 2008:an!

Ninen said...

åh vilken härlig målformulering du använde dig av, det ska jag också göra. på nyår klädde jag upp mig till en foxy lady för en gångs skull och dansade järnet till sista tåget gick, glömde halva handväskinnehållet hos värden och kom ihåg festen som "fullt med partyfolk och härlig stämning, bra musik" tills jag insåg att vi egentligen redan innan tolvslaget bara var jag, min goda väninna och värden som var aktiva och att musiken var bra för att jag stog en timme och hijackade datorn för att hitta nittiotalshits som vi (jag) körde på repeat. jag känner mig lite som en bulldozer så här i efterhand men ÄH, _jag_ hade ju kul iaf!

härlig dukning! god fortsättning!

Katarina said...

Ninen: Vilken totalt underbar nyår du varkade ha! :)