Monday, January 14, 2008

Birsta

Blev IKEA/Birsta igår. Köpte 6 st täcken och 12 st kuddar till vårt B&B. Det var halva priset på allt sådant så vi sparade 1000-lappar. Gav mig motivation att shoppa lite extra till mig själv för dessa sparade tusenlappar. Shoppade lite scapp-grejor på Panduro, två fönsterlampor på Mio och lite annat smått och gott. Känndes i princip som jag gick plus på shoppingturen.

Har du gjort något riktigt klipp nu under rean?

3 comments:

Karin W said...

HEJ OCH GOTT NYTT ÅR!!!

Fynd och fynd...hmm...något nytt har det blivit på det nya året!

Beställt möbler på en av stans möbelaffärer, men det dröjer 3 veckor till leverans, suck, vill ha NU!!
Sen är den gamla skinnhörnsoffan utbytt till (reafynd/kampanjpris??) en 3+2 tygsoffa i grått...så visst det händer grejer. Tar bara lite tid att vänja sig... hahaha ...vi sålde fåtöljerna i fredagskväll så nu ekar det tomt här i åtminstone 3veckor till...MEN kul är det.

Vilka fynd du gjort sovrumsartiklar till halva priset- inte illa!!!

Må så gott!

Sara said...

Inga reafynd här inte. I vår lilla stad har utbudet varit magert, och tid och kraft har inte riktigt funnits för rearace någon annanstans.

Däremot har jag unnat mig ett par byxor med plats för "magesomnyligeninnehöllbebis". Till ordinarie pris, så klart!

Katarina said...

karin W: Detsamma! Jag blir helt anti när jag får höra att det är leveranstid , det suger verkligen! :) Men..den som väntar på något gott!

Sara: Det är härligt att unna sig saker så här i början på nya året - rea eller ej! :) Å en sådan fantastisk mage är definitivt värd en extra pressy! :)