Tuesday, June 20, 2006

Vem är du?

Det skulle vara superkul att veta lite mer om dig som läser denna blogg! Skriv en kommentar och berätta vad du är för en trevlig prick och vad du tycker om Inspirationsbloggen! Då skulle jag bli så glad! Några av er känner jag eller har mailat med men långt ifrån alla!

Godnatt!

8 comments:

Nina said...

30-årig tjej mitt i livet, som tittar in ibland :) Din blogg utstrålar energi, inspiration och livsglädje!!
//Nina

Anonymous said...

du ger inspiration och massor med intressant att läsa, du borde komma över till Finland och hålla en kurs i coaching och hur unga startar ett företag.

Anonymous said...

24-årig tjej i Stockholm med planer på att starta eget företag. Läser din blogg dagligen för att bli inspirerad och motiverad! Du gör verkligen ett bra jobb med att sprida livsglädje och positiv energi!

Katarina said...

Nina, vad härligt att du säger så! Det är precis det jag vill uppnå! Hoppas att du fortsätter att läsa och gärna kommentera!

Susann, ja va kul det vore att komma igång med föreläsningarna igen! Just nu har jag fullt upp på jobbet! Men nog vill jag damma av "Inspirationsresor" någon gång! Det är så otroligt givande att vara ute och inspirera andra och träffa massor av människor med idéer! Har du funderat på att starta eget?

24-åring Stockholm, kul att du funderar på att starta eget! Kom ihåg att: Utnyttja drivkraften i idéerna, jobba utåtriktat och börja prova på hobbynivå! Om du har några frågor kring företagande så bolla gärna här i bloggen så kanske jag kan ge något tips!

Kram på er tjejer!

Katarina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Pitetjej som tittar in hos dig ibland...eller ja fakiskt ganska ofta. Alltid kul att läsa det du skriver eftersom du gillar ungefär samma saker som jag: Inspration, management, pyssel, vardagslyx, foto, blommor...ja....
Fotsätt med din blogg det e så skönt att komma hem efter en låg dag på jobbet å läsa nått kul å inspirerande.

Katarina said...

Annika, kul med en pitetjej, min darling är en pitepöjk så vi är i Pite lite nu och då! I sommar blir det Stora Nolia där vi ska jobba och även PDOL. Då kanske vi ses! Roligt att du gillar bloggen och det jag skriver om!

Anonymous said...

Okej...pite e bra ;)
Javi kanske ses, jag lär ju gå på Nolia och PDOL (måste se Laleh)