Wednesday, December 13, 2006

Vardagslyx för fötterna!

Mysigt med Lucia idag! Jag har ätit massvis med lussekissar och pepparkakor. Jag har också varit och vardagslyxat idag, nämligen fått massage. Jag som först stått på mässa i flera dagar sedan struttat runt i Stockholm har haft oerhört ont i fötterna och vaderna. Så dagens massage blev just där, vader och fötter. Det gjorde så grymt ontskönt så jag höll på bryta ihop, men det var sköntskönt också ibland.

Har du vardagslyxat något idag?

3 comments:

Anonymous said...

jag har vardagslyxat nåt så in i bomben! bakade chokladtårta för andra gången på en månad, ingen liten sketen kladdkaka utan TÅRTA, nu blev det två istället för en stor... en med after eight-"topping" och en med vanlig chokladglasyr, grädde till och lösa after eight... och så vinboxen till det, fjortisvin som är lättdrucket på tre pers. Vi hann inte ens till lussebullarna! Ujujuj, och nu har jag massa chokladtårta kvar i kylen, jag kommer lyxa hela helgen! Får se om jag kan tvinga i några andra kompisar lite tårta.
Och så en lååång joggingtur imorgon för att väga upp all den här chokladen... med mycket bra musik i öronen kan en joggingtur också räknas som vardagslyx!

Massage låter inte helt fel! Och jag som står i mitt jobb tipsar om att böja lite lätt på knäna, det skonar både rygg och ben! man står ofta och spänner knäna för att hålla benen raka, och det är helt fel ståsätt tydligen. Och så kan jag tipsa "kärringträskor" med sån där liten kilklack, de ser töntiga ut men har en god funktion! Fast då kanske det inte finns nån ursäkt till att få massage när man har mässat färdigt, det kan ju vara negativt.

Och så tycker jag att DU skriver härligt!

Katarina said...

My god Ninen! Nu ligger jag i lä - chokladtårta med after eight är en utmaning att bräcka i vardagslyxtoppen med vin till också...jag erkänner mig slagen. You won. :)

Jag har stått i sunkiga hälsokost-tofflor hela mässan så jag tror att den mesta smärtan uppkom när jag halvsprang runt i Stockholm på kullerstenarna i högklackade stövlar för vara lite stylish när jag hoppade ut och in i de flashiga butikerna för att hinna till alla butiker. Jag blir ofta lite shoppinghysterisk när jag kommer igång. Det är bra när jag får shoppingryck inne på HM, inte som nu på Gucci. Jag som skulle köpa julklappar, till andra. Ja ja...vardagslyx kan få kosta lite, både ömma fötter och stålar. :)

Oj vad jag blev sugen på choklad, nu ligger chokladsåstuben i kylen illa till...

Anonymous said...

ah. men shoppingvärk är alltid värt! man måste känna sig fin när man shoppar. jag har aldrig förstått det där med gucci dock, du får nog ta lite bilder på dina fynd och visa upp här på bloggen.

bra med chokladsås :)