Tuesday, December 26, 2006

Julrapport!

På julafton hade vi en otroligt soft och skön dag/kväll hemma hos mamma och pappa. Vi åt god mat, såg på Tv och spelade Rappa Kalja, Yatzy och kort. En otroligt härlig kväll. På Juldagen firade hela familjen jul hemma hos Mattias (brorsan) och hans familj. Det var också en superhärlig kväll med julmat, utdelning av julklappar och massor med mys med alla underbara brorsbarn! Bäst på julbordet var Annas örtmarinerade kalkon och de ostfyllda oliverna. Bästa julklappen blir Princesskjolen i guld (Tiger) från dargligen! Helt lovley!

På kvällen på juldagen blev det traditionell utgång trots utebliven förfest med vännerna. Det var tyvärr ganska trist (många var så himlans fulla, vi var i princip spiknyktra) och vi gick hem efter ungefär en timme. Lika glada var vi för det!

4 comments:

Anonymous said...

Visst var det en lugn och skön julafton! Jättekul att spela spel
och VINNA! Vår "julafton" på juldagen var också helt perfekt: Supergod mat, härligt med oss alla
fjorton tillsammans och barnbarnen är ju fantastiska.

En STOR julkram till dej och tack för hjälpen med alla lyckade julklappar! Mamma

Anonymous said...

Mysigt med julafton! Vi firade tre dagar i rad :-) Först hemma hos mamma o pappa sen hos tomas pappa o igår hos tomas mamma. Mysigt - men nu är man less på all julmat! Jättekul att träffas i jul- så synd att vi inte bor närmare varandra! Saknar dig redan gumman!
Ha en trevlig nyår!
Kram/Sussi

Anonymous said...

Rappa Kalja är nog ett roligt spel det :)

Katarina said...

Mammsen: ja det var superhärligt som alltid hemma hos er! Tack själv för härlig julshopping. Jag märker att du blivit en erfaren shoppare nu när du bär kassar fulla händerna och samtidigt pekar ut ytterligare fynd med fötterna! Stor bamsekram!

Sussi darling: Ja det var superhärligt att träffas som alltid. Jag håller med dig, synd att vi bor långt i från varandra, miss you to! ha det riktigt festligt/mysigt du med! Kram kram!

Hanna: Ja det är superkul! Jag var rappare och hade ett grymt pokerfejs! Hoppas att du haft en härlig jul Hanna!