Sunday, June 22, 2008

Rapport från midsommar

Vi har haft en fantastiskt trevlig midsommar tillsammans med nära och kära! Vi (jag, Robban, Mattias, Anna, Anton, Vincent och papegojan Putte) åkte ut med båten vid lunchid och åt en klassisk midsommarlunch på lustholmen. Därefter drog vi vidare på böljan den blå. Robert kastade sig ut i meterhöga vågor och körde Jetski, Anton och Vincent åkte i jättebadring bakom båten. Riktigt äventyrligt var det. Anna och jag och lilla Må var supernervösa... Men kul var det när allt gick bra! :)

Sedan blev det kalas på Hornöbrygga för Vincent som fyllde 12 år! Därefter middag på HÖga Kusten Hotellet med hela syskonskaran (Joakim, Sara, Saga och Dag anslöt). Lite mys på altanen med utsikt över bron sedan en rätt tidig kväll.

På midsommardagen efter frukosten var jag och Robert turister i Höga Kusten. Vi åkte "turistvägen" och hann med Mannaminne, lunch på Gårdsbutiken, visningsträdgården Villa Fraxinus samt fiske i Träsk. Även denna dag var mycket lyckad!

Hoppas att du ockå haft en fin midsommar!
------------------------------------------------------
Har massor med bilder men de krånglar med överföringen...får ta dem senare!

1 comment:

Nina said...

Villa Fraxinum - Då åkte ni ju precis förbi där vi bor!!! Tänk om jag/ni vetat så hade ni kunnat komma in på en kopp kaffe!!!

/Nina