Thursday, June 19, 2008

En vecka närmare lilla underbaringen!

Veckan har gått fort. Vi har haft två jobbardagar på Hotell Höga kusten (utmaningar i massor), idag har vi varit i Birsta och shoppat. Jag hittade äntligen en midsommarklänning som magen fick plats i och ett par höga skor/stabila skor, lyckan är total!

I morgon är Lilla Må 30 veckor gammal och närmar sig färdig bebis. Jag fick lov att ringa förlossningen eftersom jag fått rätt kraftiga värkar, dock ej regelbundna så än är han inte på väg ut (hoppas jag).

I midsommar ska vi ut på havet och njuta av de fantatiska omgivningarna där vi bor. Vad ska du hitta på i midsommar?


4 comments:

Lena said...

Hejsan! Jag ær på væg hem till Æppelbo i Dalarna dær jag ska fira en traditonell midsommarafton med en liten tur till hembygsgården før midsommarstångs resning, folkdrækter, knætofsar och lite fiol spel :)) Sen blir det sill och snaps! Ska bli sååå mysigt att komma hem igen och træffa familj och vænner som jag træffar allfør sællan. Hoppas du får en fantastiskt fin dag, kram

Ninen said...

efter alla fältkurser och intensiv socialisering känns midsommar som vilken dag som helst. jag håller alla planer öppna, kanske hamnar jag bara framför en bra film på datorn eller så sitter jag och glor på nån enkel fest. jag har utbytesstudenter i korridoren som bryr sig ungefär lika mycket som jag, det är skönt :)

Katarina said...

Lena: Så härligt! Hoppas att din midosmmar blev fantastisk!

Ninen: Soft inställning...själv är jag en stor anhängare av traditioner, MEN det viktigaste är att man har det bra...helst alla dagar om året!

Karin W said...

Vi åkte båt, växlade mellan två öar och två sällskap under helgen. God mat och ännu mera god mat och dryck, så visst var det en lyckad helg här!

Ha en bra vecka!