Saturday, June 14, 2008

Donardag!

Har fixat med broschyrer idag för vårt B&B. Lämnat på turistbyrån mm. Nu är vi redo för sommaren 2008! Trädgården har också vattnats och jag har planterat lite humle.

Idag gjorde jag en riktig störtdykning. Jag hade hela famnen full med broschyrer och snavade på tröskeln och föll förbi två trappsteg och landade på stengången nedanför trappen. Skrubbade upp utsidan av handen, knäna och tårna och ryggen fick sin del också. Blev skitskraj...för lilla Må:s skull mest, men han låg ju skyddad. Men lillen blev också skraj för efteråt fick han hicka! Lite sött!

Nu ska jag gå och hämta två sallader på stan och föda min hårt arbetande karl. Nu flyger det upp nya väggar och gamla väggar rivs nere. Här händer det grejor! :)

Bild: Vårt B&B

4 comments:

Karin W said...

Åh, Ni har så fint B&B-Lycka till sommaren 2008!

Sofia said...

Ta det lugnt nu! Vi vill ju inte att du ska ställa till det så att du blir sängliggande sista tiden! :)

Katarina said...

Karin W: Tackar! Ni måste absolut titta förbi om ni lägger till i Härnösand i sommar! Vi kanske ses på Hsnds stadsfest?

Sofia: Nä...jag får lugna mig lite. Robban är på mig hela tiden "sluta springa"...jag är rätt snabb/effektiv i allt jag gör så jag får anstränga mig för att coola ner! :)

Spännande att flytten närmar sig för er!

Karin W said...

Tackar, tackar...inte omöjligt att man passerar Er stad i sommar, vatten- som bilväg (!?)och man vet ju aldrig kanske man tittar förbi...allt gott till Er!