Sunday, June 01, 2008

Bild på magen vecka 27

Magen växer och växer! Lilla Må är numera så stor att buffarna och puffarna numera är "okej nu vände han sig", eller "oj en fot som flyttade sig", eller "okej, så ville han inte at jag skulle ligga".Känner mig trygg nu när han är så "med" hela tiden. Sömnen är tyvärr dålig. Sover bara en kort stund åt gången, kan bara ligga på väster sida, ont i ryggen, restless legs och foglossning. Men men...89 dagar kvar är väl inget...och det är väl då det börjar! Är dock harmonisk i denna sömnlöshet. Jag har det bra, läser lite, badar mitt i natten och försöker slappna av så gott det går!

5 comments:

Ninen said...

måste vara sjukt skönt med ett snajdigt badkar med den tyngden på magen. du verkar ändå må bra efter omständigheterna, du ser ut att må bra!

Katarina said...

Ninen: Ja det är grymt najs! Jag brukar passa på att ligga på mage i vattnet! Saknar det! :) Jag mår bara bra efter omständigheterna, och framförallt är jag LYCKLIG och det är ju det viktigaste!

Hur är det med dig och kärleken och livet då?

Ninen said...

jaa lycklig är viktigast!

kärleken är bortrest 1,5 månad och det är ju både trist och stärkande, jag har det rätt tufft i skolan och han har verkligen kunnat få mig på bättre humör trots skitlångt avstånd och det känns himla tryggt för framtiden. nu är det bara att stå ut till midsommar då min skola slutar, sista kursen börjar idag. trist med människor som inte kan hantera sig själva, särskilt trasiga osäkra människor... och jag är rätt känslig mot dåliga stämningar och otrygghet så det har varit rätt tufft som sagt. men snart är det över! tackar som frågar

Katarina said...

Ninen: Aaah...kärlek på distans kan ju vara lite som att titta på en skinksmörgås när man är hungrig. Förstår att du saknar din kära! Men när ni väl får träffas, tänk så härlig!

Drygt att stämmningen på skolan är dålig,du får ta hela din positiva kraft och mala ner det dåliga! :) Vad ska du hitta på efter skolan är klar då? Några spännande planer på G?

Ninen said...

jag ska hem och laga lite på ett hus som pojkvännen och jag ska kunna bo i när vi hälsar på föräldrarna, det ser jag verkligen fram emot kan jag säga.. minsta möjliga renovering, inte alls i er kaliber, men ändå :) kanske en liten ny tapet går att slänga upp iaf.. och så är det kursrester som ska skrivas ihop, övningskörning (det börjar bli pinsamt utan körkort), träffa pojkvännens syster och åka till tallinn. allt är såklart väldigt löst och ledigt som det ska va på sommaren! :)