Sunday, July 22, 2007

Urkraft




Ett härligt skogsbesök med fiske i "storgrubban". Fisken vi fick grillades och den var så otroligt god! Kanske den bästa fisk jag ätit! Skogen ger mig verkligen kraft och fyller på min energi!
Hur får du kraft och ny energi?

4 comments:

Anonymous said...

Hej!

Skulle du kunna göra en banner till mig med texten "Se upp jag är en Ingebrigtsen" ??

maila mig på: mikael@klokboken.com

Anonymous said...

Hej på dig, vilka hærliga bilder!! Før mig ær naturen och att vistas i den, det mest naturliga sættet att få ny energi. Plocka bær, jaga, picknick, vandra, fiska, sitta på en sten och fundera eller varfør inte bara skrika lite....nær man vet att ingen hør.... hur skønt som helst ibland - prova :) Annars ær massage (av alla møjliga varianter) en klar favorit.

Anonymous said...

Jag får ny kraft och energi av min lilla gudson. Han är 16 månader och tillsammans med honom har man egentligen inte en lugn stund, men, det är så skönt att bara kunna ägna sig åt honom och inte behöva tänka på nåt annat än att busa.

För mig som student så är det viktigt att få bort tankarna från skolan ibland och bara vara. Då är han perfekt!

Katarina said...

Mikael: Oj, jag är ingen fena på sånt du! Men tack för ditt besök!

Lena: Tjena tjena! Åh, jag håller med dig till 100%. Naturen har en kraft att lugna ner oss människor som jag tror fler "stessade stadsbor" skulle få upptäcka! :) Massage är också fantastiskt energigivande!

Sandra: Vad härligt det låter! Barn är så fantastiskt spontana och härliga! Jag har själv 4 syskonbarn som jag avgudar och leker med så ofta jag hinner! Alla bor i min närhet så det är fantastiskt! :)