Monday, February 25, 2008

Gitarrplinkande....

Har har haft en bra dag på jobbet. Lunchen hemma hos Mor och far ger alltid energi! I kväll har jag haft hela familjen här i omgångar. Mellan besöken har jag suttit och plinkat på gitarren med tända ljus och en stor kopp te framför mig - Vardagslyx! Skönt att skippa TV:n!

Vad har du hittat på en blåsig dag som denna?

3 comments:

tove said...

jag har träffat en kompis efter jobbet och fikat..för mig blev det en sallad, då jag skulle träna efteråt..tränngen gick jätte bra för mig är så kul jippi!!!
sen på kvällen har jag och konas legat i soffan och kollat på Anna Pihl.

stor kram

Lena said...

Jag jobbade, sa upp mig från jobbet (æntligen, vågade jag lita på magkænslan) och så myste jag med min goaste lilla vovve. Och fortsatte att læsa i boken, munken som sålde sin ferarri. Vældigt bra!

Katarina said...

Tove: Vad härligt att du kör så hårt med träningen! Jag kör lite hemmaträning (power yoga) och promenader. Skulle behöva ta mig till gymmet, trots att det ligger tvärs över gatan så känns det långt borta just nu!

Lena: Wow...vilken grej! Vad modig du var som sa upp dig när det inte kändes rätt! Vad ska du hitta på för spännande nu? Åh vad mysigt med en liten vovve och en god bok! Den boken har jag tänkt läsa så länge, ska verkligen ta å beställa den!