Friday, February 15, 2008

Fredag! Skönt med helg!

I helgen är vi papegojvakter, det är väldigt spännande. Putte som jag nämnt nyligen är verkligen en kul en. Han pratar och pratar, å härmar alla möjliga och omöjliga ljud och visslar sina favoritmelodier. Nu håller han på att lära sig Helan går och han sjunger nu: "helan gåååår, sjung" sedan inget mer. Låter ganska komiskt! Det är helt fantastiskt vilket ordförråd han har. Jag nös just och direkt svarade han: Prosit! :)

Ska bli skönt med helg! Ser framemot Let´s Dance ikväll (programmet med den bästa stämningen just nu) och massor med mys+sömn! Håller på att koka ihop en Chili con Carne och till efterrätt blir det B&J glass.

Dagens hallelujamoment: Härlig promenad på lunchen (en bra vana!) i vårsolen! :)
Dagens spännande utmaning: Sista jag skulle göra i morse var att hällai mig en kopp blåbärssoppa. Tappar den och blir totalt neddränkt med blå sörja samt hela matborden, massa papper, filt, duken mm. Men det ni vad? Vem bryr sig om sådana små olyckor när livet är så fint annars?
Dagens vardagslyx: Promenad på lunchen då jag fick SOLA! Så sköööönt med lite ljus in i själen!
Dagens citat: När papegojan Putte bajsar så säger han "oj tappa!" :)


Vad ska du hitta på i helgen?

2 comments:

Karin W said...

Dagens hallelujamoment: Tårta till 14-fikat!
Dagens spännande utmaning: Att göra mitt bästa på Praktiken!
Dagens vardagslyx: Att mitt halsonda gick bort, det blev inget långvarigt halsont tack vare lite Enchinagard.
Dagens citat: Lets dance! Det är ju fredag!

Ha det gott ALLA!!!

Katarina said...

Karin: Härligt med en dagens från dig!:) Visst var Let´s Dance bra igår? Jag blir så glad av det! :) Å ikväll blir det melodifestival.