Nybakad smulpaj med äpple, päron, persika och russin med hemgjord gräddglass på hjorton plockade av mor! Och dessutom, hemgjord vaniljsås med kanel! Så oootroligt gott!
Malin: Hjortronglassen var otroligt god! Massor med hjortron, 2 dl vispgrädde, 2 dl florsocker och 2 st ägggulor, vispas ihop med elvisp till det blir i konsistens som smält mjukglass, sedan i med massa hjorton - in i frysen. Klar på några timmar och otroligt myckey godare än köpt äckelglass med plast/kemikaliesmak! :)
Kul att du hittat hit, jag hoppas att du ska trivas här! Jag skriver om min vardag tillsammans med min lilla familj, personlig utveckling, vardagslyx, inredning, trädgård, mode och lite till! Jag strävar efter ett lätt och härligt liv och jag hoppas att bloggen kan inspirera andra att njuta av livet!
2 comments:
Men gud så gott det såg ut! Blev som sugen nu trots att jag knappt fått i mig frukost ännu!
Malin, Ekoblogg
Malin: Hjortronglassen var otroligt god! Massor med hjortron, 2 dl vispgrädde, 2 dl florsocker och 2 st ägggulor, vispas ihop med elvisp till det blir i konsistens som smält mjukglass, sedan i med massa hjorton - in i frysen. Klar på några timmar och otroligt myckey godare än köpt äckelglass med plast/kemikaliesmak! :)
Post a Comment