Sunday, June 17, 2007

Helkväll

En härlig dag igår! Först lite shopping, sedan träning med efterföljande ångbastu och vanlig bastu. På kvällen var jag och Robban på Hamnkrogen och åt först "Tre tunnor sill" med snaps och öl/cider sedan tog jag en grymt god hjortfile med rött vin. Bröderna Johansson med trummis hade sitt första stora gig där i går och fick stället att rocka loss totalt. Hela Hamnkrogen gungade!

Det blev en grymt kul helkväll med drinkar och dessutom en shot! Jag, darlingen och Pelle K drog även en sväng till Skeppet och hälsa på Magnus Ö sedan röjde vi loss sista halvtimmen på Kajutan. Träffade massor med roligt folk ute bland annat söta Miah, flera från jobbet och gamla klasskompisar! Nu väcks stan till liv i takt med att temperaturen stiger! Just idag känner jag att jag skulle behöva en kall dusch...
Äh, det gäller att inte ligga på latsidan vad gäller party nu på sommaren! Nu vill jag ha drinktips från DIG inför sommarens partyn!

2 comments:

Anonymous said...

Hej hej Katarina
Synd att vi inte kunde hänge med er ut i lördags, men vi var som sagt i Alsta. Men vi kommer till härnösand igen och då stannar vi i 2 veckor..så då MÅSTE vi ses.
Jag har ett drinkrecept.eller det e mer en likör.:

2 liter färska jordgubbar
1 75:a vodka
socker (efter hur mkt man vill ha)

Mixa jordgubbarna så de är helt mosade och rinniga blanda i vodkan mixa igen, häll i sockret och tippa upp det i en fin flaska. lägg in i frysen tills ni ska ha det, passar utmärk till midsommar.

smaskens

smutta och njut...

kram Tove

Katarina said...

Tjena bruden! Ja det var synd att ni inte kunde hänga på. Det var en grymt kul kväll! Men som sagt, vi hinner ju träffas! Mmmm drinkreceptet lär supermumsight...och starkt! Farligt! :)