Wednesday, June 13, 2007

Drömmar!

Tränade på morgonen (!) lite styrke och trappmaskin. Grymt nöjd! :) Nu ikväll har jag varit på middag med gänget som går vår timringskurs, det är alltid lika kul och inspirerande att höra om vilja drömmar de ska uppfylla!

Apropå drömmar, under sommaren brukar alla ha spännande saker på gång, vad ska du hitta på i sommar? Någon spännande resa eller kanske ett utmanande projekt?

4 comments:

Zandra said...

Sommaren kommer att bli fylld med jobb. Då det fina systemet med att tjäna in semester är april-mars har jag lyckats få ihop 7 dagar betald semester... Inget att vara ledsen för, de övriga 4 veckorna ska jag jobba på KOLLO. En snart utdöd företeelse som jag anser vara ack så behövlig. Ha en bra sommar!

Katarina said...

e-zignz: Vad härligt att jobba på kollo. Det låter superroligt! Ett roligt jobb är ju som semester! :) Ha en fantastisk sommar du med!

Anonymous said...

idag satt jag på bussen från universitetet och insåg att jag hade sommarlov. för första gången sen fyra år tillbaka! jag har pluggat konstant i två och ett halvt år, och jobbade heltid innan det utan semester. så jag ska bara ligga och sola och läsa på nån gräsmatta och leva på mina föräldrar i sommar! med gott samvete.

Katarina said...

Ninen: Så skönt det låter, du förtjänar verkligen lite ledighet med sol och soft tillvaro!:)