Monday, June 11, 2007

Steg för steg skapar vi vårt drömhem!


Fler nyheter i hemmet! Dessa glasskivor blev uppsatta i dag i vår trappa. Det blev hur bra som helst och utsikten över gården från rummet uppe är underbar! Trappan är nu färdigmålad och vi väntar på hantverkare som ska lägga dit matta på trappstegen. Visst blev den fin? (bortse från stöket under).


6 comments:

Anonymous said...

gud vad fint nu får det...tack själva för en undbart mysig/trevlig kväll...ja om 4 dagar kommer vi :) stor kram

Katarina said...

Tack! Ja vi kanske har hunnit lite mer innan ni kommer. Robbans pappa kommer på besök för att hjälpa till från ons-sön. Kanske blir grillning här om vädret är okej!

Anonymous said...

Vad fin trappa ni har och jätte söt damm. Ibland är det verkligen trist att bo i en hyreslägenhet, ibland vill man ha ngt eget som man kan renovera och pyssla med.

Katarina said...

Miah: Ja det är underbart kul att pyssla och dona (men mycket slit också...). Men...du är ju härnösandsbo! Vad trevligt! Jag spanade in din blogg och kommer garanterat att kika in där då och då! Du är varmt välkommen hit igen! Vi kanske ses ute i vimmlet! :)

Anonymous said...

Yes box, är Härnösandsbo igen nu efter att ha varit borta några år. Det var när jag bodde i smålands mörka skogar som jag hittade din braiga blogg.Ja, vem vet, vi kanske ses i vimmlet :)

Katarina said...

Mycket trevligt att du hittat min blogg och nu har jag hittat din fina blogg! Ja vi ses säkerligen, det brukar bli så i Härnta! :)