Sunday, May 21, 2006

Beach 2006

Nu är det snart dags för Beach 2006.
Tidningarna matar enligt tradition ut helknasiga bantningstips som går ut på att få magrutor på 3 veckor. Vi blir överösta av "3 veckor till sommarlooken-tips", fast de tycker jag är rätt roliga, de brukar vara ungefär så här:
Dag 1: Skrubba bort död hud med peeling
Dag 2: Smörj in dig med Body lotion
Dag 3: Raka benen
sen fortsätter det 19 dagar till på samma vis...

Herregud... vad är det för ultrasegpropp som hittar på detta? Om man nu skulle vilja göra deras treveckorsprogram så styr man ju upp det på en dag. Lite kul ändå att få tips på hur man kan göra en härlig lyx-dag!

Lite om solning: Att sola är ju livsfarligt om man gör det utan solfaktor. Att få lite färg utan att bränna sig är väl ok. Det som är synd är att nästan alla dessa artiklar med beach-tips också har med superbruna tjejer. Jag hoppas att dom har BUS-bränna, det tänker jag köra på i sommar. Solarium går FETBORT (bra uttryck i sammanhanget). En liten jämförelse: Att det är farligt att röka är nu för tiden oerhört uppenbart. Äldre som röker kan jag förstå, det är svårt att sluta osv, men yngre som börjar röka nu, det är så otroligt korkat, ute och ser så jäkla dumt ut. Samma tankar börjar dyka upp nu när någon kommer ut från solariumet... Herregud jag solade jämt solarium förut, men nu, never.

Oj, jag är lite gnällig idag känner jag. Det ska ju vara en positiv blogg så jag får rycka upp mig lite. Men jag är bara rädd om dig ;) vettu!

Så, nu kommer mina tips för beach 2006.
Detta är grunden: Var nöjd med dig själv. Var glad att din kropp fungerar, är frisk och är fantastisk! Försök att inte påverkas av det smala modet som syns i alla medier just nu. En vältränad, sund och lagom kropp är ju det som ändå verkar gå hem hos de flesta killar och tjejer, det är ju det man ofta tänker på. MEN lyssna noga nu: Hur ser du ut när du mår som bäst? Det är den frågan ska du ställa dig. I svaret där har du din drömkropp, där har du ditt vackraste och lyckligaste jag. Se också till att ha det skönt i sommar. Ta hand om dig själv och om din kropp innuti och utanpå. Exempelvis är mitt råd att skippa pressandet i solen, bikiniångesten och ruskiga sommardeckare, det är sommaren för kort för! Ha kul istället gör roliga saker, njut av värmen och läs sådant du blir glad av!

Kolla upp att du har:
Ett stort soligt leende på läpparna!
En stor rymlig
väska/korg att ta med till stranden/landet/shoppingrundan
Solbrillor du trivs i (jag är helsåld på mina feta svarta Miss Sixty)
BUS så att du slipper ligga och pressa och kan ägna dig åt att spana/shoppa/slappa/bada etc.
Solskyddsfaktor och myggmedel
En fin
handduk är en underskattad detalj på sommaren
Shyssta
hårband och hattar
Fin
bikini som du trivs i!

2 comments:

Anonymous said...

Håller helt med! Fina tips... Kanske man borde leta reda på nå riktigt snygg starndhandduk för å höja lyckan :)

Katarina said...

Hej tjejen!
Ja handuken är inte oviktig om man vill känna sig fin och lycklig :)! Jag fyndade en snygg från Calvin Clein när jag var i Haag.