Monday, March 26, 2007

Vår i luften!

Oh så enormt skönt det är ute! I helgen var det dags för det första fikat ute på altanen, med fåglarnas kvitter och grannens gitarrspel som underhållning. Vardagslyx! Helgen har i övrigt varit soft som bara den med massa movies, god mat, gott sällskap och mys! Hur ser det ut där du bor, några vårtecken ännu?

6 comments:

Anonymous said...

Det plaskar & slaskar...solen skiner och det luktar vår! Härligt!

Anonymous said...

Här i Åbo är all snö borta och de senaste dagarna har det varit härligt varmt och solsken. Idag satt jag utomhus på café och fick t.o.m. en liten "solbränne-rand" på armen! :) Glad vår!

Unknown said...

Brännande sol och en massa skiåkning! Mmmmm

Anonymous said...

Hej! Kul att hitta till din blogg! Jag skrev upp mig på listan, känner att jag också behöver lite coachning :) Sköt om dig! Kramar/Emma

Anonymous said...

Här i Malmö har uteserveringarna varit fulla dom senaste 2v, vilket jag har utnyttjat till max. Har just nu 27,3gr mot husväggen & körsbärsträden har slagit ut i full blom. känns som sommar helt underbart!! kom & hälsa på. Kramar Janet

Katarina said...

Annika: Härligt med slaskoch plask, bara att hoppa i gummistövlarna och gå lös på vattenpölarna! :)

Hanna: Wow, grattis till randen! Här envisas snön med att ligga kvar på vissa ställen!

Fotografinnan: Skidåkning, I like! Jag vill bara vara utomhus hela tiden nu!

Emma: Hej! Kul att du hittade hit, speciellt eftersom jag nu fick reda på att du har en blogg! Pelle har visat bilder på sovrummet, det blev ju så otroligt snyggt och tapeten är ju bara..to die for. Snyggt jobbat!

Janet: Hej kompis! Kul att du tittar förbi och GRATTIS i efterskott!!! Jag avlider nästan av avundsjuka, sommar hos dig, fortfarande lite vinter här...Hoppas att du kommer hem och hälsar på när sommaren hunnit hit också! Bamsekram!