Thursday, June 17, 2010

Lyckad picknick!

Picknicken på Nickebo för "Småbarnsföräldrar i Härnösand" blev lyckad! Ca 40 personer var vi som trivdes i solen på Nickebo! Ser framemot fler aktiviteter med gruppen och hoppas att alla småbarnsföräldrar i stan ska gå med!

Idag på stan kom tre glada sommarlovspojkar cyklade förbi Åhléns. Då satt tre damer på en bänk och skrek: Snorungar, här får man inte cykla! Jäkla ungar! I kör. Jag blev helt paff. Och tänkte att jag borde säga nåt men gjorde det inte. Ibland kan tillsyntes små söta tanter vara riktiga surkartar!

Vilmer var till frissan idag och blev så fin! På eftermiddagen blev det lek med Lucas och fika för oss mammor! Jag och Sofia kämpade minst en timme med att montera en vattenbana för båtar som jag köpte till Vilmer. Den var sååå svårt att få ihop. Men Robert kom till undsättning och det sa klick klick klick sen var det klart!

Jobbmiddag hemma hos oss ikväll, familjen och våra partners i Kanada. Jag var bara så trött efter en sömnlös natt (barnen sov, jag vaken...). Orkade inte vara jobb-social så jag höll mig till ungarna. Trevligt i alla fall med god mat från Kochs. Skönt att slippa laga mat och diska.

4 comments:

Anonymous said...

Wow vilken härligt bra idé för alla småbarnsföräldrar! Vem har startat igång det? Önskar så mycket att det skulle ha funnits något sånt på min tid i härnösand, då hade vi ju träffats mycket tidigare än det vi gjorde :)
Blir det någon piteresa snart, hoppas hoppas! Kram på er därborta i söder! /Cilla

Ninen said...

jag är i härnösand! vågar man be om ett fanmöte? jag har inget barn att dela med mig av men jag gillar att prata skit om/hylla tanter. galet att klaga på någon som rör sig på det där torget, man ska väl vara glad att nån är där överhuvudtaget. men i övrigt gillar jag alltså tanter generellt.

Anonymous said...

Gillar din blogg =D

/14årig tjej :)

♥ Babypink ♥ said...

Hej hej ville bara passa på att önska er en riktigt skön helg